Θεσπρωτία: Γλυκή - Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων για το δημοτικό σχολείο. Θεσπρωτία: Γλυκή - Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων για το δημοτικό σχολείο. | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Θεσπρωτία: Γλυκή - Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων για το δημοτικό σχολείο.

Θεσπρωτία: Γλυκή  - Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων για το δημοτικό σχολείο.
Στις 17.08 στο Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο Γλυκής ξεκίνησαν οι ενέργειες αποκαταστάσεις των ζημιών που προκλήθηκαν από το χτύπημα του Εγκέλαδου στις 21.03.
Προς αποκατάσταση της αλήθειας θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους πολίτες του Δήμου μας πως φτάσαμε μέχρι τη χθεσινή μέρα.
Από τη πρώτη στιγμή που αναλάβαμε τα καθήκοντά μας ως Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων κάναμε κάθε δυνατή ενέργεια για να ελεγχθεί το σχολείο μας και να λάβει έγκριση στατικού ελέγχου,το μόνο πιστοποιητικό που θα εξασφάλιζε την ασφάλεια των παιδιών μας.
Αρωγοι μας σε όλη αυτή τη προσπάθεια οι αντιπολιτευτικές παρατάξεις “Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Σουλίου” με επικεφαλής τον κ.Κουτση Ηλία,”Δύναμη Ελπίδας” με επικεφαλής τον κ.Γωγο Νίκο και “Τόπος Αξιών” με επικεφαλής τον κ.Νικόλαο Κατσιο και ιδιαίτερα ο Δημοτικός Σύμβουλος Αχέροντα της παράταξής “Τόπος Αξιών” κ. Σουλακης Αναστάσιος,ο οποίος και ασχολείται με το συγκεκριμένο θέμα εδώ και 2 χρόνια.
Τους ευχαριστούμε θερμά που στάθηκαν στο πλευρό μας και ανταποκρίθηκαν σε κάθε μας κάλεσμα.
Το σχολείο μας δεν θα έμπαινε καν σε διαδικασία αποκατάστασης εάν δεν ήταν η προσωπική μάχη της Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κας. Μπεση Μαρίνας για να παραμείνει ενεργή η σχολική μονάδα αφού στις 01.06 δεν ήταν διαθέσιμο για χρήση λόγω του ότι η Δημοτική Αρχή έως τότε δεν είχε προχωρήσει σε αποκατάσταση των ζημιών.
Και το Σχολείο μας δεν θα ήταν ανοιχτό ούτε στις 07.09 που θα ξεκινήσει η νέα Σχολική χρονιά εάν δεν ήταν η συμβολή του Κυβερνητικού Βουλευτή Νομού Θεσπρωτίας κ.Γιογιακα Βασίλη.
Μετα από επικοινωνία μας μαζί του, προχωρήσαμε σε συνάντηση με την παρουσία και του κ.Σουλακη, όπου και τον ενημερώσαμε για το θέμα το οποίο έως τότε δεν του ήταν γνωστό και άμεσα προχώρησε στην επίλυση του. Εξασφάλισε την χρηματοδότηση της αποκατάστασης των ζημιών και ενεργοποίησε ολόκληρο το μηχανισμό για να προχωρήσουμε άμεσα στις ενέργειες αυτές. Τον ευχαριστήσαμε θερμά αλλά η απάντηση του ήταν αφοπλιστική,έπραξε το αυτονόητο.
Το Σχολείο μας θα παραμείνει ανοιχτό χάριν σε αυτές τις ενέργειες.
Μεσολάβησαν λοιπόν οι ενέργειες της κας.Μπεση Μαρινας και του Βουλευτή μας κ.Γιογιακα Βασίλη και το Σχολείο μας θα λειτουργήσει κανονικά.
Τους ευχαριστούμε θερμά και εμείς και οι 46 μαθητές που φοιτούν σε αυτό.
Με τιμή,
η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Γλυκής
Ιωάννου Ελια
epirusblog.gr
5 of 5
Θεσπρωτία: Γλυκή - Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων για το δημοτικό σχολείο.
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 6966402208192962939
Σχόλια
item