Ποια είναι η δύναμη του καθρέφτη μέσα στον χώρο μας, σύμφωνα με το Φενγκ Σούι

Ποια είναι η δύναμη του καθρέφτη μέσα στον χώρο μας, σύμφωνα με το Φενγκ Σούι
Γνωρίζετε ότι στο feng shui ,οι καθρέφτες αποκαλούνται ασπιρίνες του χώρου; Οι καθρέπτες αποτελούν ένα από τα πιο διαδεδομένα αντικείμενα στο feng shui. 
Υπάρχουν πολλά σχήματα και μεγέθη αλλά χρειάζεται προσοχή για να επιλέξετε τον σωστό για το χώρο σας γιατί διαφορετικά μπορεί να έχετε αντίθετα αποτελέσματα από τα επιθυμητά..
Για να σας διευκολύνουμε συγκεντρώσαμε τα 7 tips που πρέπει να ακολουθήστε για να μην πέσετε σε λάθη.
1.Η διαυγής εικόνα του εαυτού σας είναι πάντα καλό feng shui
O καθρέπτης αντανακλά την πραγματική εικόνα του εαυτού μας. Ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε τον εαυτό μας και αυτό που πιστεύουμε για εμάς είτε θετικό είτε αρνητικό επιδρά στο πως βλέπουμε το είδωλο μας στον καθρέπτη και πως το έχουμε καταχωρήσει στη συνείδησή μας.
Πρέπει λοιπόν να είναι πάντα καθαρός πριν καθρεπτιστούμε αλλά και ο χώρος στον οποίο βρίσκεται να είναι τακτοποιημένος και να μην υπάρχουν απέναντι του φθαρμένα έπιπλα και αντικείμενα
2.Κρεμάστε τον ψηλά
O καθρέπτης πρέπει να τοποθετείται αρκετά ψηλά ώστε να μπορεί να δει το είδωλο του ακόμη και ο ψηλότερος επισκέπτης που μπορεί να έρθει σπίτι μας. Αυτή η συμβουλή είναι πολύ σημαντική ιδιαίτερα αν είμαστε μόνοι χωρίς σύντροφο.
Αν οι καθρέπτες είναι κρεμασμένοι πιο χαμηλά από το κεφάλι μας τότε είναι πολύ πιθανό να ταλαιπωρούμαστε πολύ συχνά από πονοκεφάλους ή και από αρνητικές σκέψεις.
3.Feng shui και διακοσμητικοί καθρέπτες
Οι πολλοί μικροί διακοσμητικοί καθρέπτες είναι καλό να αποφεύγονται γιατί ‘κόβουν’ τα είδωλα και τον χώρο και είναι πολύ πιθανό να μας απομακρύνουν από τους ανθρώπους που αγαπάμε. 
Μπορούμε να τους χρησιμοποιήσουμε οριζόντια σαν βάση για κεριά ή οτιδήποτε άλλο.
Oι ραγισμένοι καθρέπτες επίσης πρέπει να απομακρύνονται από τον χώρο.
4.Ο αριθμός των καθρεπτών
Επειδή αντικατοπτρίζει είδωλα δημιουργεί αποπροσανατολισμό οπότε καλό είναι να μην έχουμε περισσότερους από έναν μεγάλο καθρέπτη σε κάθε τοίχο και σε κάθε δωμάτιο.
5.Συνδιάστε τον! Είναι καλό
Στους βασικούς κανόνες του feng shui ισχύει ότι αν τοποθετηθεί απέναντι από το τραπέζι της οικογένειας φέρνει υγεία και αφθονία στα υλικά αγαθά. 
Οπότε αν θέλετε να ενισχύσετε την θετική του επιρροή συνδυάστε τον με το τραπέζι σας ή με κάποιο μπωλ γεμάτο φρούτα για να μην λείψει ποτέ τίποτα στο σπιτικό σας
6.Η θετική ενέργεια μπαίνει από την πόρτα
Ακριβώς απέναντι από την είσοδο του σπιτιού μας είναι καλό να υπάρχουν καθρέπτες γιατί κάθε φορά που ανοίγει η πόρτα θα εισέρχεται η τύχη και η ευτυχία.
7.Δεν κοιμόμαστε ποτέ με καθρέπτη απέναντί μας
Μια παραδοσιακή συμβουλή του feng shui είναι πως η αύρα μας διαταράσσετε όταν απεικονίζεται κατά τη διάρκεια του ύπνου και αυτό προκαλεί αναστάτωση, αϋπνίες & πολλές φορές άσχημα όνειρα. 
Καλό είναι να αποφεύγουμε λοιπόν τους καθρέπτες στο υπνοδωμάτιο μας αλλά και αν υπάρχουν για πρακτικούς λόγους τότε μπορούμε κατά τη διάρκεια της νύχτας να τον σκεπάζουμε
epirusblog.gr
5 of 5
Ποια είναι η δύναμη του καθρέφτη μέσα στον χώρο μας, σύμφωνα με το Φενγκ Σούι
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 4796737417089437797
item