Τζένη Μπαλατσινού - Βασίλης Κικίλιας: Οι ευχές διάσημων Ελλήνων για το μωρό που περιμένουν!

Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Οι ευχές διάσημων Ελλήνων για το μωρό που περιμένουν! | tlife.gr
Με ένα μήνυμα στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, το πρωί του Σαββάτου, ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας ανακοίνωσε στα social media ότι η οικογένεια του με την σύζυγο του, Τζένη Μπαλατσινού, μεγαλώνει κι ετοιμάζονται γεμάτοι αγάπη κι ευγνωμοσύνη να υποδεχθούν σε λίγους μήνες το παιδί τους.
Λίγα λεπτά μετά την αποκάλυψη της χαρμόσυνης είδησης, μάλιστα, η παρουσιάστρια έκανε την πρώτη ανάρτηση στην επίσημη σελίδα της στο Facebook, με τους διαδικτυακούς της φίλους να της εύχονται, όπως είναι φυσικό, τα καλύτερα για το μωράκι που έρχεται και θα είναι καρπός αληθινού και δυνατού έρωτα.
Μεταξύ αυτών που θέλησαν να της εκφράσουν δημόσια τα συγχαρητήρια και να τον ενθουσιασμό τους ήταν και αρκετοί διάσημοι Έλληνες, με αρκετές από τους οποίους διατηρεί στενές φιλικές επαφές, αλλά ακόμα και κάποιοι που γνωρίζονται απλά λόγω δουλειάς.
Κάνοντας, λοιπόν, ένα scroll down στα σχόλια κάτω από την φωτογραφία της, εμείς εντοπίσαμε μήνυμα της Κατερίνας Καινούργιου, της Μαρίας Ηλιάκη, της Έλλης Κοκκίνου, της Μαρίας Κωνσταντάκη, της Νατάσας Θεοδωρίδου και άλλων.
epirusblog.gr
5 of 5
Τζένη Μπαλατσινού - Βασίλης Κικίλιας: Οι ευχές διάσημων Ελλήνων για το μωρό που περιμένουν!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7849967496396839877
item