Το Κορίτσι που Έζησε Δέκα ζωές. Η Μετενσάρκωση Δεν είναι Μύθος Το Κορίτσι που Έζησε Δέκα ζωές. Η Μετενσάρκωση Δεν είναι Μύθος | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Το Κορίτσι που Έζησε Δέκα ζωές. Η Μετενσάρκωση Δεν είναι Μύθος

Το Κορίτσι που Έζησε Δέκα ζωές. Η Μετενσάρκωση Δεν είναι Μύθος
Η μετενσάρκωση είναι πραγματικά μια πολύ ευρέως διαδεδομένη πεποίθηση στον κόσμο … αλλά αυτή η ιστορία στο βίντεο που ακολουθεί μιλά για ένα κορίτσι που ισχυρίζεται ότι θυμάται τις προηγούμενες δέκα ζωές της.

Θα μπορούσε κάποιος να θυμηθεί τις τελευταίες δέκα ζωές που είχε;
Από τη στιγμή που η Joey Verwey ήταν μόλις τριών ετών, έλεγε στην οικογένεια της εκπληκτικές ιστορίες, που ήταν σε θέση να θυμηθεί από τις προηγούμενες δέκα μετενσαρκώσεις της. Ιστορίες που ήταν τόσο ασυνήθιστες και λεπτομερής, που δεν υπήρχε κανένας τρόπος να μπορούσε να τις μάθει από μόνη της.
Μέχρι τη στιγμή που ήταν πέντε, είχε τακτικές συναντήσεις με καθηγητές παραψυχολογίας, γκουρού μετενσάρκωσης, και οπισθοδρομικής υπνοθεραπείας.
Δημοσιογράφοι και ερευνητές, όλοι κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι αυτό το κορίτσι προσφέρει τα πιο πειστικά, σύγχρονα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι πραγματικά υπάρχει μετενσάρκωση.
Η πρώτη ζωή της ήταν σε μια σπηλιά περίπου 200 εκατομμύρια χρόνια πριν. Θυμάται ότι ήταν κυνηγημένη από έναν δεινόσαυρο, αφήνοντας λίθινα και οστέινα εργαλεία πίσω σε στην σπηλιά. 
Σήμερα, ήταν σε θέση να οδηγήσει τους ερευνητές σε μια σειρά από σπήλαια στη Νότια Αφρική, που ποτέ δεν είχε ξαναδεί. 
Αυτά ήταν τα ίδια ακριβώς με τις σπηλιές Royal Society Fellow όπου ο Ρόμπερτ Μπλουμ ανακάλυψε τον ελλείποντα κρίκο μεταξύ των πιθήκων και των ανθρώπων (Australopithecus).
Δύο φορές έζησε ως αιγυπτιακή σκλάβος, και θυμάται με ακρίβεια τις συνθήκες επί του πλοίου, και αρχαίες τεχνικές της πέτρας με πλακοστρώσεις δρόμων.
Υπάρχουν και άλλες, λιγότερο απροσδιόριστες αναμνήσεις από άλλες εποχές, όπου θυμάται φορώντας ένα βαρύ πέπλο, να έχει δει μια πριγκίπισσα σε ένα φορείο στην πλάτη ενός ελέφαντα.
Θυμάται επίσης λεπτομέρειες από τη ζωή της που διώκονταν ως Χριστιανός, κατά τη διάρκεια της βασιλείας του Ρωμαίου αυτοκράτορα Νέρωνα κατά τον πρώτο αιώνα.
Επίσης θυμάται ότι ζούσε στη Νότια Αφρική στις αρχές της δεκαετίας του 1900, ως ένα εγγόνι του τότε Προέδρου Paul Kruger, που είχε δύο συζύγους και δέκα παιδιά. 
Σχετικά με έρευνα που έγινε, οι άνθρωποι αυτοί αποδείχθηκαν ότι ήταν πραγματικοί, και ανακαλύφθηκε ότι ένα από αυτά τα παιδιά ήταν ακόμα ζωντανό στα ενενήντα του.
Για την Αποκάλυψη, Αναστάσιος Ντίνος
epirusblog.gr
5 of 5
Το Κορίτσι που Έζησε Δέκα ζωές. Η Μετενσάρκωση Δεν είναι Μύθος
epirusblog.gr
5 of 5
περίεργα 5795832049949996528
Σχόλια
item