Πρέβεζα:Τριήμερο Μπαζάρ στα καταστήματα της Πρέβεζας Πρέβεζα:Τριήμερο Μπαζάρ στα καταστήματα της Πρέβεζας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα:Τριήμερο Μπαζάρ στα καταστήματα της Πρέβεζας

Πρέβεζα:Τριήμερο Μπαζάρ στα καταστήματα της Πρέβεζας
Μπορεί η Λευκή νύχτα που είχε εξελιχθεί σε θεσμό για την Πρέβεζα να μην γίνει φέτος λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό, αλλά ο εμπορικός κόσμος της περιοχής θα κάνει τριήμερο bazaar.

Η ματαίωση της Λευκής Νύχτας θεωρήθηκε είναι επιβεβλημένη λόγω της πανδημίας και για την αποφυγή συνωστισμού, ειδικά στο ιστορικό κέντρο της πόλης.

Έμποροι και επαγγελματίες του ιστορικού κέντρου της Πρέβεζας αποφάσισαν να προχωρήσουν σε ένα τριήμερο bazaar ώστε να δώσουν την ευκαιρία στους ντόπιους και τους επισκέπτες να αγοράσουν σε τιμές… λευκής νύχτας. Το bazaar θα πραγματοποιηθεί στις 28, 29 και 30 Αυγούστου.

«Επεκτείνουμε τη διάρκεια του θεσμού για την ασφάλεια όλων μας και σας περιμένουμε με υπευθυνότητα, με τις προστατευτικές μάσκες σας για να επωφεληθείτε από τις προσφορές αυτού του καλοκαιριού» σημειώνει το Δ.Σ Ιστορικού Κέντρου Εμποροεπαγγελματιών Πρέβεζας.
(Φώτο αρχείου)
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα:Τριήμερο Μπαζάρ στα καταστήματα της Πρέβεζας
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 5850033445065782114
Σχόλια
item