«Άδειασε» την Ηλιάνα Παπαγεωργίου πριν την πρεμιέρα της στον ALPHA - «Δεν γνώριζα την καριέρα της...» «Άδειασε» την Ηλιάνα Παπαγεωργίου πριν την πρεμιέρα της στον ALPHA - «Δεν γνώριζα την καριέρα της...» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

«Άδειασε» την Ηλιάνα Παπαγεωργίου πριν την πρεμιέρα της στον ALPHA - «Δεν γνώριζα την καριέρα της...»

«Άδειασε» την Ηλιάνα Παπαγεωργίου πριν την πρεμιέρα της στον ALPHA - «Δεν γνώριζα την καριέρα της...»
Ένα γνωστό μοντέλο μίλησε στην εκπομπή Καλοκαίρι #ΝΟΤ και δε δίστασε να την «αδειάσει» κανονικά, λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα της στον ALPHA με τη νέα της εκπομπή. Όπως εξομολογήθηκε, δε γνώριζε ούτε την ίδια, ούτε και την καριέρα της.
Ο λόγος για τον Νεκτάριο Κυρκόπουλο, ο οποίος δε δίστασε να μιλήσει για όλους και για όλα. Αναφέρθηκε στο δικό του ξεκίνημα στο χώρο του μόντελινγκ, στο GNTM αλλά και στα πρόσωπά του ριάλιτι.
Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στον Γιώργο Καραβά αλλά και στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου, την οποία αποκάλυψε πως δεν γνώριζε.

Με αυτόν τον τρόπο «άδειασε» την Ηλιάνα Παπαγεωργίου πριν την πρεμιέρα της στον ALPHA

«Δουλεύω 16 χρόνια. Ξεκίνησα μια άλλη εποχή. Εγώ ήμουν στη Μύκονο και δούλευα στον Λάκη Γαβαλά, τον οποίο λατρεύω. Είναι το καλύτερο αφεντικό που είχα ποτέ στη ζωή μου. Με ανακάλυψαν κάποια στιγμή από την Αμερική. 
Το ένα έφερε το άλλο και είμαι τόσα χρόνια στο εξωτερικό χωρίς να το έχω καταλάβει. Παρακολουθούσα GNTM. Ήταν ευχάριστο. Δεν θα μπορούσα να είμαι coach στο GNTM λόγω φόρτου εργασίας. Θα μπορούσα να πάω όμως ως guest. Θα ήταν ενδιαφέρον.
Γνωρίζω την καριέρα του Γιώργου Καράβα και πραγματικά είναι πολύ αξιόλογο παιδί και έχει κάνει σπουδαία πράγματα. Αυτή που δεν γνώριζα εγώ αλλά και άλλοι άνθρωποι του χώρου είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. 
Δεν γνώριζα την καριέρα της. Στη δικιά μας τη δουλειά η καριέρα αποδεικνύεται. Τον Καράβα δεν μπορεί να τον αμφισβητήσει κανείς, όπως και εμένα.
Αν με γκουγκλάρεις μπορείς να δεις τα πάντα. Αυτά που λες να τα τεκμηριώνεις και να υπάρχουν αποδείξεις. Η καριέρα κάποιου αποδεικνύεται. Της Ηλιάνας Παπαγεωργίου δεν την ήξερα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Νεκτάριος Κυρκόπουλος.
epirusblog.gr
5 of 5
«Άδειασε» την Ηλιάνα Παπαγεωργίου πριν την πρεμιέρα της στον ALPHA - «Δεν γνώριζα την καριέρα της...»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8448845667288998472
Σχόλια
item