Πρέβεζα: "Μικρά νυχτερινά μάγια" στο Ρωμαϊκό Ωδείο Νικόπολης, την Κυριακή 30 Αυγούστου Πρέβεζα: "Μικρά νυχτερινά μάγια" στο Ρωμαϊκό Ωδείο Νικόπολης, την Κυριακή 30 Αυγούστου | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: "Μικρά νυχτερινά μάγια" στο Ρωμαϊκό Ωδείο Νικόπολης, την Κυριακή 30 Αυγούστου

Μικρά νυχτερινά μάγια στο Ρωμαϊκό Ωδείο Νικόπολης | On Preveza News
Με μια αυγουστιάτικη νύχτα γεμάτη “Μικρά νυχτερινά μάγια” ο Δήμος της Πρέβεζας συνεχίζει τις καλοκαιρινές πολιτιστικές του περιπλανήσεις.

Υπό την αιγίδα της ΠΕΔ Ηπείρου και σε συνεργασία με τους Δήμους Φιλιατών και Δωδώνης και τις κατά τόπους αρμόδιες Εφορείες Αρχαιοτήτων, την Κυριακή 30 Αυγούστου και ώρα 21:00 στο Ρωμαϊκό Ωδείο της Αρχαίας Νικόπολης θα “συναντηθούν” το θέατρο, η ποίηση και η μουσική σε ένα υπέροχο ταξίδι ψυχής.

Εκεί, στα μαρμάρινα ερείπια με την παλιά τους αίγλη θ' ακουστούν μουσικές φερμένες από μακριά. Από μακρινούς τόπους κι αλλοτινούς χρόνους.

Ένα γαϊτανάκι που μπερδεύεται η σονάτα του σεληνόφωτος, με την υπέροχη άρια Quando men vo, ο ρομαντικός Μάριο και το E lucevan le stelle με τα ερωτικά φάντος της Πορτογαλίας, η γαλλική νοσταλγία στο νησί των ονείρων και το Yoykali στην ιταλική καντσονέτα, ο αιώνια ερωτικός Χατζιδάκις κι ο δωρικός Θεοδωράκης.

Όλα αυτά τραγουδισμένα από δύο καταξιωμένους λυρικούς τραγουδιστές, την Άννα Στυλιανάκη και τον Δημήτρη Πακσόγλου, ταξιδεύοντας από μια αγαπημένη ηθοποιό, την Εύα Χριστοδούλου, σ' έναν αέναο διάλογο τέχνης, ανάμεσα στο θέατρο, την ποίηση και την μουσική. Ένα ταξίδι στ' όνειρο στα “μικρά νυχτερινά μάγια”...

Ερμηνεύουν οι Λυρικοί τραγουδιστές: Άννα Στυλιανάκη (σοπράνο), Δημήτρης
Πακσόγλου (τενόρος)
Αφηγήτρια – Ηθοποιός: Εύα Χριστοδούλου
Κείμενα-δραματουργία: Έφη Γεωργάκη
Συνοδεύει ορχήστρα δωματίου
Ενορχήστρωση μουσικών έργων και διεύθυνση ορχήστρας: Θεόδωρος Λεμπέσης
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη, με δελτίο εισόδου.

Δελτία εισόδου διατίθενται στο Γραφείο Πολιτισμού (πρώην Λαϊκή Αγορά Πρέβεζας), στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πρέβεζας, στο Αρχαιολογικό Μουσείο Νικόπολης και στον χώρο του Ωδείου.

Είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας από το κοινό.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "ΠΕΔ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ ΗΠΕΙΡΟΥ ΔΗΜΩΝ ΔΗΜΩΝΗΠΕΙΡΟΥ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΜΙΚΡΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΜΑΓΙΑ Συναυλίες σε αρχα ολογ KOύS χώρους από την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ηπείρου (ΠΕΔ) σε συνεργασία με τους Δήμους Φιλιατών, Δωδώνης και Πρέβεζας και τις Εφορείες Αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων και Πρέβεζας Λυρικ κοί τραγουδιστές: Άννα Στυλιανάκη (σοπράνο), Δημήτρης Πακσόγλου (τενόρος) Αφηγήτρια Ηθοποιός: Χριστοδούλου Κείμενα δραματουργία: Έφη Γεωργάκη δωματίου Μουσικ Διεύθυνση: Θεόδωρος Λεμπέσης Ενορχήστρωση 28/08 Αρχαίο Θέατρο Γιτάνων 29/08 Αρχαίο Θέατρο Δωδώνης 30/08 Ρωμαϊκό Ωδείο Νικόπολης Ώρα 21:00 Είσοδος ελεύθερη"
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: "Μικρά νυχτερινά μάγια" στο Ρωμαϊκό Ωδείο Νικόπολης, την Κυριακή 30 Αυγούστου
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 6464682388753695464
Σχόλια
item