Γιάννενα: Ορόσημο το 2022 για το Πάρκο Υψηλής Τεχνολογίας Γιάννενα: Ορόσημο το 2022 για το Πάρκο Υψηλής Τεχνολογίας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Ορόσημο το 2022 για το Πάρκο Υψηλής Τεχνολογίας

Γιάννενα: Ορόσημο το 2022 για το Πάρκο Υψηλής Τεχνολογίας

Μέχρι το τέλος του 2022 θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί οι εγκαταστάσεις για το Πάρκο Υψηλής  Τεχνολογίας ώστε να εγκατασταθούν εκεί και οι επιχειρήσεις που ήδη έχουν ξεκινήσει τη λειτουργία τους στα Γιάννενα, αλλά και άλλες που έχουν εκδηλώσει ζωηρό ενδιαφέρον.
Αυτό ζήτησε από την περιφερειακή αρχή και τον Αλ. Καχριμάνη, ο Dr. Rockenhauser, o οποίος είναι βασικός εταίρος της εταιρείας Permira, υπό τη «σκέπη» της οποίας βρίσκονται δεκάδες εταιρίες – μεταξύ των οποίων οι ήδη εγκατεστημένες στα Ιωάννινα  TeamViewer και P&I – ο οποίος είναι ιδιαίτερα θετικός για την περαιτέρω συνεργασία, θέτοντας ως καταληκτική ημερομηνία για την ολοκλήρωση του εγχειρήματος το τέλος του 2022.
Τις προηγούμενες ημέρες ο κ. Rockenhauser  βρέθηκε στα Γιάννενα και συναντήθηκε με τον Αλ. Καχριμάνη, που σε χθεσινές του δηλώσεις ανέφερε, ότι το έντονο ενδιαφέρον που υπάρχει, θέτει και την περιφέρεια και τους εμπλεκόμενους φορείς προ των ευθυνών τους για να συνεχίσουν και να ολοκληρώσουν την προσπάθεια που ξεκίνησαν. 
«Αυτό το ενδιαφέρον μας βάζει προ των ευθυνών μας για να συνεχίσουμε την προσπάθεια που ξεκινήσαμε και με ευρύτερη συνεργασία να δημιουργήσουμε ένα σχήμα ώστε να προβούμε στις περαιτέρω ενέργειες», ανέφερε.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Ορόσημο το 2022 για το Πάρκο Υψηλής Τεχνολογίας
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 6168922518702061242
Σχόλια
item