Εντυπωσιακά Ντοκουμέντα απο τον Άγνωστο Πόλεμο στο Αιγαίο , στον Έβρο και τα νησιά ( video) Εντυπωσιακά Ντοκουμέντα απο τον Άγνωστο Πόλεμο στο Αιγαίο , στον Έβρο και τα νησιά ( video) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Εντυπωσιακά Ντοκουμέντα απο τον Άγνωστο Πόλεμο στο Αιγαίο , στον Έβρο και τα νησιά ( video)

Εντυπωσιακά Ντοκουμέντα απο τον Άγνωστο Πόλεμο στο Αιγαίο , στον Έβρο και τα νησιά ( video)
Ο δημοσιογράφος Κώστας Σαρικάς μόλις επέστρεψε από μια αποστολή του Alpha σε Αιγαίο και Έβρο . 

Βρέθηκε δίπλα  Ακρίτες που ζουν και αναπνέουν μια ανάσα από τα Τουρκικά Παράλια και λίγα μέτρα από το Ποτάμι δίπλα από τις σκηνές των Τούρκων Στρατοχωροφυλάκων!
Συγκλονιστικές στιγμές καταγράφονται την ώρα που ο αρχιφύλακας του Φυλακίου σημαίνει Συναγερμό και οι Μαχητές πιάνουν θέσεις μάχης  με το βλέμμα και την Κάννη του Όπλου στραμμένη  στα Τούρκικα νερά εκεί που φαίνεται να παραμονεύει η Τουρκική ακταιωρός!
Ενώ η συγκίνηση δεν περιγράφεται όταν οι άνδρες του Φυλακίου Υψώνουν τη Σημαία ψάλλοντας τον Εθνικό μας Ύμνο αγναντεύοντας τα άσπρα  αλόγατα του Αιγαίου  σαν να αντάμωσαν με τις ψυχές των Πεσόντων που τριγυρίζουν στα Βράχια να φυλάνε τις Πύλες και τα περάσματα !!
Η συνέχεια καταγράφεται στον Έβρο όπου οι ΕΚΑΜίτες με τους Τυφώνες της ΕΛ.ΑΣ  και  τα Στελέχη του Στρατού να κρατάνε και να στέκουν ορθοί απέναντι στον Τούρκο που παραμονεύει μπαμπέσικα να μας βρει μπόσικους,για  να εισβάλει!


Οι Ακρίτες που κατοικούν στα Χώματα που βρέχει ο Ποταμός ευγνωμονούν Καθημερινά την Αστυνομία και το Στρατό και δεν τους πετάνε βόμβες και τούβλα, όπως κάνουν  κάποια  κακομαθημένα που σπάνε την κατάθλιψη και την πλήξη τους  πάνω τους …Αλλά ας όψεται!


Ο Δημοσιογράφος καταγράφει ένα 48ωρο στην «ΤΠΚ ΤΡΟΥΠΑΚΗΣ» που για το πλήρωμα είναι τυπικό για τον Ρεπόρτερ Συγκλονιστικό και καταγράφει τα γεγονότα την ώρα της Μάχης όταν τα RADAR της ΤΠΚ εγκλωβίζουν τον Στόχο!
Ίσως για εμάς οι Ελληνικές ΤΠΚ θα κάνουν τη διαφορά στον πόλεμο του Αιγαίο με την τεράστια ισχύς του πυρός που διαθέτουν και την απίστευτη Ταχύτητά τους που κυριολεκτικά καρφώνουν τα νερά …
Το έχουμε ξαναπεί ότι η Κύπρος μας που αν αποφασίσει να βγει να πολεμήσει έπρεπε να έχει στο δυναμικό της τουλάχιστον 2 από αυτές τις μικρές Φρεγάτες και όχι περιπολικά ανοιχτής Θάλασσας με τα κανονάκια!!

Δεν είναι τυχαίο που οι Τούρκοι δεν πλησιάζουν με τα πολεμικά τους  στο Βεληνεκές των Εποχούμενων Κυπριακών EXOCET…


epirusblog.gr
5 of 5
Εντυπωσιακά Ντοκουμέντα απο τον Άγνωστο Πόλεμο στο Αιγαίο , στον Έβρο και τα νησιά ( video)
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 1957607225388342488
Σχόλια
item