Ειρήνη Παπαδοπούλου: Εκρηκτική εμφάνιση στο νέο της video clip! [pics,video] Ειρήνη Παπαδοπούλου: Εκρηκτική εμφάνιση στο νέο της video clip! [pics,video] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Εκρηκτική εμφάνιση στο νέο της video clip! [pics,video]

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Εκρηκτική εμφάνιση στο νέο της video clip! [pics,video] | tlife.gr

Με ολοκαίνουργιο και άκρως καλοκαιρινό hit επιστρέφει η Ειρήνη Παπαδοπούλου στο πιο εκρηκτικό Video clip της καριέρας της. 
Η αγαπημένη τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι «Της Καρδιάς Μου Ο Χορός» και έφερε δροσιά και πολύ… χορό στο φετινό καλοκαίρι!
Η εκρηκτική τραγουδίστρια επέστρεψε δισκογραφικά με το άκρως χορευτικό και καλοκαιρινό «Της Καρδιάς Μου Ο Χορός», που όπως λέει και ο τίτλος του… θα σε κάνει να χορέψεις με την καρδιά σου!
Με την καρδιά της χορεύει και η Ειρήνη Παπαδοπούλου στο super ανεβαστικό βίντεο κλιπ που μόλις κυκλοφόρησε σε σκηνοθεσία του Γιάννη Παπαδάκου: ένα κλιπ γεμάτο χρώμα, πάθος, ένταση και μια Ειρήνη κυριολεκτικά στα καλύτερά της!
Τη μουσική στο τραγούδι υπογράφει ο Doron Medalie, συνθέτης και στιχουργός του “Toy” (του νικητήριου τραγουδιού της Eurovision για το Ισραήλ το 2018) και τους στίχους η Όλγα Βλαχοπούλου.
Απόλαυσέ το:
epirusblog.gr
5 of 5
Ειρήνη Παπαδοπούλου: Εκρηκτική εμφάνιση στο νέο της video clip! [pics,video]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2745776706022496729
Σχόλια
item