Χριστίνα Μπόμπα: Reunion με την αδερφή και τη μητέρα της! Η απόδρασή τους στα Καμένα Βούρλα [pics] Χριστίνα Μπόμπα: Reunion με την αδερφή και τη μητέρα της! Η απόδρασή τους στα Καμένα Βούρλα [pics] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Χριστίνα Μπόμπα: Reunion με την αδερφή και τη μητέρα της! Η απόδρασή τους στα Καμένα Βούρλα [pics]

Χριστίνα Μπόμπα: Reunion με την αδερφή και τη μητέρα της! Η απόδρασή τους στα Καμένα Βούρλα [pics] | tlife.gr
Τα ταξίδια δεν έχουν τέλος για την Χριστίνα Μπόμπα!
Αυτή τη φορά, η όμορφη influencer αποχωρίστηκε για λίγες ημέρες τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη – ο οποίος ταξίδεψε στη Μύκονο – και μαζί με την αδερφή της, Ελίνα Μπόμπα, επισκέφτηκαν τη μητέρα τους, που είχαν να δουν καιρό!
Η μικρότερη αδερφή της Χριστίνας Μπόμπα σπουδάζει υποκριτική στην Αγγλία και έτσι το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου βρίσκεται μακριά από την οικογένειά της. Συνεπώς, η επιστροφή της στην Ελλάδα αποτέλεσε την κατάλληλη ευκαιρία να κάνουν οι τρεις τους ένα δυνατό reunion.
Η κύρια Γιώτα – μητέρα των δύο γυναικών – ζει μόνιμα στη Λαμία, έτσι τα δύο κορίτσια ταξίδεψαν ως εκεί και όλες μαζί έκαναν μια εξόρμηση στα Καμένα Βούρλα. Ηλιοθεραπεία, χαλάρωση και πολλές βουτιές ήταν μερικά από τα πράγματα που περιελάμβανε το πρόγραμμα των τριών γυναικών.
Τόσο η Χριστίνα όσο και η Ελίνα Μπόμπα μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς φίλους τους φωτογραφίες από τις διακοπές τους δείχνοντάς μας πώς κυλούν οι ξέγμποαστες μέρες τους.
Δες φωτογραφίες:
Η Χριστίνα Μπόμπα πέρασε ξέγνοιαστες στιγμές μαζί με την αδερφή και τη μητέρα της!
epirusblog.gr
5 of 5
Χριστίνα Μπόμπα: Reunion με την αδερφή και τη μητέρα της! Η απόδρασή τους στα Καμένα Βούρλα [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4542955584088811897
Σχόλια
item