Ήπειρος: Εντυπωσιακό και φέτος το Ηπειρωτικό Rally! Ήπειρος: Εντυπωσιακό και φέτος το Ηπειρωτικό Rally! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ήπειρος: Εντυπωσιακό και φέτος το Ηπειρωτικό Rally!

Ήπειρος: Εντυπωσιακό και φέτος το Ηπειρωτικό Rally!

Μέσα σε μια πολύ δύσκολη χρονιά όχι μόνο για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, αλλά για ολόκληρη την ανθρωπότητα, ολοκληρώθηκε την Κυριακή το 26ο Ηπειρωτικό Rally «Ι. ΚΤΕΟ Autotest».

Ο αγώνας που διοργανώνει η ΕΛΕΤΑ, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο και την Κυριακή με τις ειδικές διαδρομές να παραμένουν οι ίδιες σε σχέση με την περσινή χρονιά.


Οι λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την γρήγορη, εντυπωσιακή και τεχνική «Δωδώνη» των σχεδόν 12 χιλιομέτρων και την πολύ γρήγορη Κωστάνιανη των σχεδόν 7 χιλιομέτρων.


Από τα 37 συνολικά πληρώματα που έλαβαν μέρος στον αγώνα τερμάτισαν τα 26.


Το 26ο Ηπειρωτικό Rally ολοκληρώθηκε με τις απονομές στο ξενοδοχείο EPIRUS PALACE. Στην γενική κατάταξη πρώτευσε ο Γιώργος Αναπολιοτάκης με συνοδηγό τον Αθανάσιο Τσιούκα με ένα FORD Fiesta R5, την δεύτερη θέση κατέλαβαν οι Παναγιώτης Κύρκος και Γιώργος Πολυζώης με MITSUBISHI LANCER EVO, ενώ στην τρίτη θέση τερμάτισαν οι Παναγιώτης Καμπύλης και Σταύρος Σταμέλος με SKODA FABIA S2000.


Στην 7η θέση της γενικής κατάταξης τερμάτισε το «γιαννιώτικο» πλήρωμα των Ποσειδώνα Γορίτσα και Αποστόλη Σπύρου με MITSUBISHI LANCER EVO.


Στις κατά μέρους κλάσεις η μάχη που δόθηκε ήταν μεγάλη. Στα δικίνητα πρώτευσαν τα… παιδιά από την Πάτρα, ήτοι οι Χρήστος Αυγερόπουλος - Στράτος Γιαβάσης με το Peugeot 106 S16. 


Στη 2η θέση βρέθηκαν με επίσης ένα Peugeot 106 S16 οι Θανάσης Στεργιάδης - Παναγιώτης Γαζγάζης, στην πρώτη συμμετοχή του νεαρού οδηγού σε ράλι στην καριέρα του! Στην 3η θέση, μόλις 4 δευτερόλεπτα πίσω τερμάτισαν οι τοπικοί Αχιλλέας Βέργος - Νίκος Λίγκας με το Opel Manta 2.0.

Στην κατηγορία Ν την πρώτη θέση κέρδισαν οι τοπικοί Ποσειδών Γορίτσας - Αποστόλης Σπύρου με το Mitsubishi Lancer Evo X. Στη 2η θέση τερμάτισαν οι Διονύσης Γιαννούλης - Στέφανος Αντωνίου με Honda Civic Type R και στην 3η θέση οι επίσης τοπικοί Κωστής Τασούλας - Γιώργος Μπαζιαλέκος με το Peugeot 106 S16.


Στην κατηγορία C6 η τριάδα των νικητών ήταν υπόθεση… Γιαννιώτικη με τους νικητές να είναι οι Κωστής Τασούλας - Γιώργος Μπαζιαλέκος, Αλέξανδρος Γκουρογιάννης - Νίκος Σιαφάκας και Βαγγέλης - Σωκράτης Κάκαρης, άπαντες με Peugeot 106 S16!


Στη C5 πρώτευσαν οι Χρήστος Αυγερόπουλος – Στράτος Γιαβάσης με Peugeot 106 S16, Θανάσης Στεργιάδης - Παναγιώτης Γαζγάζης με το ίδιο αυτοκίνητο και Διονύσης Γιαννούλης - Στέφανος Αντωνίου με Honda Civic Type R.


Στη C3 η πρώτη τριάδα ήταν: Βεργος – Λίγκας με Opel Manta 2.0, Αλεξανδρής –Καπύρης με Peugeot 206 RC GTI και Ιερεμίας –Κοντός με Renault Clio Williams.


Τέλος, στην C2 η τριάδα των νικητών ήταν: Κύρκος –Πολυζώης με Mitsubishi Lancer Evo IX, Καρπάνος-Καρπάνος με Mitsubishi Lancer Evo X και Κανδηλιώτης-Παπανδρέου με Mitsubishi Lancer Evo VI.
epirusblog.gr
5 of 5
Ήπειρος: Εντυπωσιακό και φέτος το Ηπειρωτικό Rally!
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 4951368330167858160
Σχόλια
item