Χριστίνα Μπόμπα: Η καθημερινότητα στην Αθήνα πριν ξεκινήσει τις καλοκαιρινές διακοπές [pics,vid] Χριστίνα Μπόμπα: Η καθημερινότητα στην Αθήνα πριν ξεκινήσει τις καλοκαιρινές διακοπές [pics,vid] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Χριστίνα Μπόμπα: Η καθημερινότητα στην Αθήνα πριν ξεκινήσει τις καλοκαιρινές διακοπές [pics,vid]

Χριστίνα Μπόμπα: Η καθημερινότητα στην Αθήνα πριν ξεκινήσει τις καλοκαιρινές διακοπές [pics,vid] | tlife.gr

Η Χριστίνα Μπόμπα μπορεί να έχει κάνει μερικές μικρές εξορμήσεις στα νησιά, όμως τώρα βρίσκεται στην Αθήνα μαζί με τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη.
Η γνωστή infuencer λατρεύει το καλοκαίρι και αυτός είναι και ο λόγος που δεν σταματά να ταξιδεύει στα νησιά και να χαίρεται κάθε στιγμή είτε βρίσκεται μαζί με τις φίλες της είτε μαζί με τον αγαπημένο της.
Αυτή την περίοδο, βέβαια, η Χριστίνα Μπόμπα τακτοποιεί κάθε επαγγελματική της υποχρέωση προκειμένου να μπορέσει να φύγει για διακοπές χωρίς άγχος.  Η ίδια εκμεταλλεύεται την παραμονή της στην πρωτεύουσα κάνοντας όλα όσα τη χαροποιούν.
Η γυμναστική, οι ξέγνοιαστες συναντήσεις με φίλους, οι ανέμελες βόλτες στο κέντρο της πόλης και φυσικά η δουλειά αποτελούν κάποιες από τις δραστηριότητες που περιλαμβάνει το πρόγραμμά της.
Δες φωτογραφίες:
  • Πρωινή γυμναστική
  • Δουλειά
  • Χαλαρές στιγμές στο μπαλκόνι με τον Σάκη Τανιμανίδη

Βραδινή βόλτα στην Ερμού


Η Χριστίνα Μπόμπα χαίρεται το καλοκαίρι της στην Αθήνα.
epirusblog.gr
5 of 5
Χριστίνα Μπόμπα: Η καθημερινότητα στην Αθήνα πριν ξεκινήσει τις καλοκαιρινές διακοπές [pics,vid]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6218498315432131255
Σχόλια
item