Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Σκαφάτες διακοπές με την παρέα της! [pics,vid] Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Σκαφάτες διακοπές με την παρέα της! [pics,vid] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Σκαφάτες διακοπές με την παρέα της! [pics,vid]

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Σκαφάτες διακοπές με την παρέα της! [pics,vid] | tlife.gr

Οι καλοκαιρινές διακοπές δεν έχουν τέλος για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! Άλλωστε όπως δήλωσε η ίδια στην grande εμφάνιση της στο φινάλε του Νίκου Μουτσινά δεν πρόκειται να την δούμε κάπου τηλεοπτικά… παρά μόνο στα ελληνικά νησιά! 

Η Queen Ντίνα το είπε και το έκανε, καθώς αμέσως μετά την εμφάνισή της στο «Καλό Μεσημεράκι» πήρε τον τετράποδο φίλο της Μίσου και έκαναν εξόρμηση με το σκάφος!
Η πληθωρική παρουσιάστρια ύστερα από την αποχώρησή της από το «Just the 2 of us» έχει άφθονο ελεύθερο χρόνο να κάνει όλα όσα την ικανοποιούν! 

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κάνει focus στις καλοκαιρινές διακοπές της και σχεδιάζει μία προς μία τις αποδράσεις της για του επόμενους μήνες. 

Μπορεί να διανύουμε τις αρχές του καλοκαιριού, όμως η ίδια έχει επισκεφτεί ήδη αρκετά μέρη και έχει κάνει πολλές βουτιές, είτε τη θάλασσα είτε στην πισίνα.
Αυτό το Σαββατοκύριακο, η σέξι παρουσιάστρια αποφάσισε να κάνει διακοπές με σκάφος, χωρίς ωστόσο να μας αποκαλύψει τον ακριβή προορισμό της. 

Όμως, φυσικά, μέσα από τα social media δεν σταματά να μοιράζεται στιγμιότυπα από τις σκαφάτες αποδράσεις της!


epirusblog.gr
5 of 5
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Σκαφάτες διακοπές με την παρέα της! [pics,vid]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 9102735694246653282
Σχόλια
item