Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η ανιψιά της είναι η αδυναμία της - Οι ξέγνοιαστες στιγμές τους [pics] Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η ανιψιά της είναι η αδυναμία της - Οι ξέγνοιαστες στιγμές τους [pics] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η ανιψιά της είναι η αδυναμία της - Οι ξέγνοιαστες στιγμές τους [pics]

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η ανιψιά της είναι η αδυναμία της – Οι ξέγνοιαστες στιγμές τους [pics] | tlife.gr
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μπορεί να βρίσκεται σε διακοπές, όμως σε καθημερινή βάση επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς φίλους της μοιράζοντας μαζί τους διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. 
Το όμορφο μοντέλο φροντίζει να εκμεταλλεύεται κάθε ευκαιρία για ξεκούραση, μιας και οι επόμενοι μήνες αναμένεται να είναι ιδιαίτερα απαιτητικοί.
Η πρώην κριτής του GNTM φορτίζει τις μπαταρίες της και ηρεμεί, αφού και σε λίγο καιρό πρόκειται να κάνει ένα μεγάλο βήμα στην επαγγελματική της ζωή και να παρουσιάσει τη δική της καθημερινή εκπομπή στον Alpha. 
Μπορεί ακόμα να μην γνωρίζει τους συνεργάτες της, ωστόσο ανυπομονεί να ξεκινήσει τη σκληρή δουλειά!
Προς το παρόν, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου χαίρεται τις στιγμές με τα αγαπημένα της πρόσωπα, ένα από τα οποία είναι και η ανιψιά της. 
Η μικρή Νεφέλη είναι κόρη της αδερφής της και της έχει απεριόριστη αδυναμία. Θεία και ανιψιά λατρεύουν να περνούν χρόνο, όπως θα δεις στις παρακάτω φωτογραφίες.
Δες φωτογραφίες:
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει μεγάλη αδυναμία στην μικρή Νεφέλη.
epirusblog.gr
5 of 5
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η ανιψιά της είναι η αδυναμία της - Οι ξέγνοιαστες στιγμές τους [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 47880194330529847
Σχόλια
item