Αθηνά Οικονομάκου: Απολαμβάνει το καλοκαίρι στο Γύθειο! [pics] Αθηνά Οικονομάκου: Απολαμβάνει το καλοκαίρι στο Γύθειο! [pics] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Αθηνά Οικονομάκου: Απολαμβάνει το καλοκαίρι στο Γύθειο! [pics]

Αθηνά Οικονομάκου: Απολαμβάνει το καλοκαίρι στο Γύθειο! [pics] | tlife.gr
Είναι στα καλύτερά της και δεν σταματά να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα. Ο λόγος για την Αθηνά Οικονομάκου που ζει το πιο ξεχωριστό καλοκαίρι με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο και τον γιο τους Μάξιμο στο Γύθειο. 


Η γνωστή ηθοποιός που φέτος αποφάσισε με την οικογένειά της να τιμήσουν την ιδιαίτερη πατρίδα της, δεν σταματά τις βουτιές και τις βόλτες στην παραλία.
Φυσικά, από το σπίτι της στο Γύθειο έχουν περάσει για να φιλοξενηθούν και οι καλές της φίλες με τις οποίες μάλιστα έκανε τις βόλτες της, απολαμβάνοντας τα όμορφα τοπία.
Η όμορφη Αθηνά που προς το παρόν έχει αποφύγει τις κοσμοπολίτικες Μύκονο και Σαντορίνη, όπου άλλοτε περνούσε μεγάλο μέρος των διακοπών της, νιώθει πιο ασφαλής κοντά στην οικογένειά της και έχει ενθουσιαστεί με τα παιχνίδια και τις δημιουργικές δραστηριότητες με τον γιο της Μάξιμο.
Και όπως καταλαβαίνεις το Instagram της έχει γεμίσει φωτογραφίες και video με όμορφα τοπία και βόλτες στις γύρω περιοχές, αλλά και στις αγαπημένες παραλίες του ζευγαριού!


Και οι διακοπές συνεχίζονται για όλη την οικογένεια!
epirusblog.gr
5 of 5
Αθηνά Οικονομάκου: Απολαμβάνει το καλοκαίρι στο Γύθειο! [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8933535133892062055
Σχόλια
item