Ντορέττα Παπαδημητρίου - Μαρία Σολωμού: Διακοπές στις Κυκλάδες μαζί με τους γιους τους [pics]

Ντορέττα Παπαδημητρίου – Μαρία Σολωμού: Διακοπές στις Κυκλάδες μαζί με τους γιους τους [pics] | tlife.gr
Ο Ιούλιος έχει μπει για τα καλά και πολλοί είναι εκείνοι που έχουν ξεκινήσει τις μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στα νησιά. 
Μπορεί το φετινό καλοκαίρι να είναι διαφορετικό λόγω της επέλασης της πανδημίας του κορονοϊού, όμως αυτό – απ’ ότι φαίνεται – δεν θα σταθεί εμπόδιο στις διακοπές.
Η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η Μαρία Σολωμού ανήκουν σε αυτή την κατηγορία, μιας και φέτος αποφάσισαν να περάσουν μαζί ένα μέρος των διακοπών τους. 
Έτσι, αμέσως μετά την εμφάνισή τους στην τελευταία εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Καλό μεσημεράκι» το απόγευμα της Παρασκευής, οι δύο ηθοποιοί ετοίμασαν τις αποσκευές τους και ξεκίνησαν το ταξίδι έχοντας στο πλευρό τους γιους τους.
Η Μαρία Σολωμού είναι μητέρα του Αλέξανδρου που μετρά πλέον 15 χρόνια ζωής ενώ η Ντορέττα Παπαδημητρίου του Διονύση και του Φίλιππου που είναι 15 και 14 ετών αντίστοιχα. 
Η όμορφη παρέα, λοιπόν, χάρηκε τον ήλιο και τη θάλασσα ενώ οι βουτιές τους δεν είχαν τέλος! Όπως ήταν λογικό, και οι δύο γυναίκες μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς φίλους τους φωτογραφίες από την εκδρομή τους.
Μπορεί να μην διευκρίνισαν σε ποιο ακριβώς νησί ταξίδεψαν, ωστόσο σε μία από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Μαρία Σολωμού τη βλέπουμε να ποζάρει στο πλοίο με φόντο το λιμάνι της Σύρου. Συνεπώς, βρίσκονται κάπου στις Κυκλάδες.
Δες φωτογραφίες:
Η Μαρία Σολωμού και η Ντορέττα Παπαδημητρίου απολαμβάνουν το καλοκαίρι τους!

epirusblog.gr
5 of 5
Ντορέττα Παπαδημητρίου - Μαρία Σολωμού: Διακοπές στις Κυκλάδες μαζί με τους γιους τους [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6679190569310448676
item