Αλέξανδρος Μπουρδούμης - Λένα Δροσάκη: Ο μήνας του μέλιτος συνεχίζεται! Ξέγνοιαστες στιγμές στη θάλασσα [pics]

Αλέξανδρος Μπουρδούμης – Λένα Δροσάκη: Ο μήνας του μέλιτος συνεχίζεται! Ξέγνοιαστες στιγμές στη θάλασσα [pics] | tlife.gr
Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ είναι ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη, καθώς σε περίπου ένα μήνα θα υποδεχτούν στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι. 
Το περασμένο Σάββατο, οι δυο τους ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου έχοντας στο πλευρό τους συγγενείς και λίγους φίλους. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα, τόπο καταγωγής της όμορφης ηθοποιού. 
Αμέσως μετά το μεσημεριανό τραπέζι που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, το ερωτευμένο ζευγάρι ξεκίνησε το ταξίδι του μέλιτος!
Εδώ και μια βδομάδα περίπου, οι δύο ταλαντούχοι ηθοποιοί έχουν αφήσει πίσω όλες τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και ζουν τον έρωτά τους… στην Καλαμάτα! 
Όπως καταλαβαίνεις μια απόδραση στο εξωτερικό αργεί, καθώς η Λένα Δροσάκη διανύει τις τελευταίες εβδομάδες της εγκυμοσύνης της και η κατάσταση της δεν επιτρέπει κάποιο μακρινό ταξίδι. 
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να απολαύσει ξέγνοιαστες και καλοκαιρινές στιγμές με τον άντρα της ζωής της!
Το ερωτευμένο ζευγάρι, μια βδομάδα ακριβώς μετά τον γάμο του, περνάει υπέροχα και χαλαρώνει στις πανέμορφες παραλίες της Μεσσηνίας! 
Εχθές, μάλιστα, ο Αλέξανδρος και η Λένα επισκέφτηκαν την Φοινικούντα όπου απόλαυσαν δροσερές βουτιές στις πεντακάθαρες θάλασσες της περιοχής.
Δες στιγμιότυπα:

epirusblog.gr
5 of 5
Αλέξανδρος Μπουρδούμης - Λένα Δροσάκη: Ο μήνας του μέλιτος συνεχίζεται! Ξέγνοιαστες στιγμές στη θάλασσα [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6331517712963971466
item