Κώστας Φραγκολιάς: Χέρι χέρι με το κορίτσι του στο θέατρο! [pics] Κώστας Φραγκολιάς: Χέρι χέρι με το κορίτσι του στο θέατρο! [pics] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κώστας Φραγκολιάς: Χέρι χέρι με το κορίτσι του στο θέατρο! [pics]

Κώστας Φραγκολιάς: Χέρι χέρι με το κορίτσι του στο θέατρο! [pics] | tlife.gr
Μπορεί οι επίσημες εξόδους τους να είναι μετρημένες στα δάχτυλα, με το γνωστό ζευγάρι να κρατά χαμηλό προφίλ στην προσωπική του ζωή, αυτήν  τη φορά όμως ο Κώστας Φραγκολιάς και η Δώρα Πατσιώτη έκαναν μια από τις πιο τρυφερές εμφανίσεις τους. 
Το ζευγάρι απόλαυσε την παράσταση «Συλλέκτης» στο καλοκαιρινό θέατρο Αθηνά και ήταν full in love.
Οι δυο τους έφθασαν πιασμένοι χέρι χέρι στο θέατρο για να τιμήσουν την Ιωάννα Πηλιχού και τον Αργύρη Αγγέλου και τα φωτογραφικά φλας πήραν φωτιά… 
Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε τον Κώστα Φραγκολιά και την Δώρα Πατσίωτη αρκετά χαλαρούς και ευδιάθετους κατά την είσοδό τους στο θέατρο.
Η χθεσινή βραδιά, μάλιστα, ήταν αφιερωμένη σε επώνυμους φίλους του πρωταγωνιστικού διδύμου και το ζευγάρι συνάντησε στο φουαγιέ του θεάτρου πολλούς celebrities.
Λίγα λόγια για την παράσταση
«O συλλέκτης» (1963), το πρώτο μυθιστόρημα του Τζων Φώουλς, τον καθιέρωσε δικαίως στην παγκόσμια λογοτεχνία ως έναν από τους σημαντικότερους πεζογράφους. 
Η ένταση και το σασπένς που δημιουργεί παραπέμπουν ξεκάθαρα σ’ ένα κορυφαίο θρίλερ, όπου ο θεατής οδηγείται σε μια ύπουλη ταύτιση με τον Κακό και τον Καλό ταυτόχρονα.
Το έργο παρακολουθεί τον Κλεγκ, έναν ανήσυχο και φιλόδοξο νεαρό ταπεινής καταγωγής, που έχασε τους γονείς του μικρός, μεγάλωσε με μια θεία του και την ανάπηρη κόρη της και δεν κατάφερε ποτέ να ενταχθεί κοινωνικά. 
Μοναδική του διέξοδος η συλλογή πεταλούδων. Όταν θα κερδίσει ένα λαχείο, θ’ απαγάγει και θα φυλακίσει για έναν μήνα τη Μιράντα, μια νεαρή φοιτήτρια Καλών Τεχνών, με την οποία τον χωρίζουν έντονες κοινωνικές διαφορές.
Τα αισθήματα του θεατή εναλλάσσονται, ενώ κανονικά θα έπρεπε να είναι σταθερά· εκείνη είναι το θύμα κι εκείνος ο θύτης. Αυτή είναι η βασική δύναμη της αφήγησης του Φώουλς. 
Ο Κλεγκ είναι ένας άνθρωπος εμμονικός – σχεδόν αμόρφωτος, άσχετος από τέχνη, πολιτική, φιλοσοφία· ένας άνδρας που αρνείται να «διδαχτεί» οτιδήποτε από εκείνη. 
Η Μιράντα είναι μια λαμπερή πεταλούδα, ταλαντούχα ζωγράφος, συναναστρέφεται καλλιτέχνες – λίγο υπεροπτική, σίγουρα έξυπνη. 
Στην κανονική ζωή δε θα καταδεχόταν ούτε να τον κοιτάξει. Ωστόσο για ανθρώπους σαν κι αυτόν δεν υπάρχει γιατρειά: ο Κλεγκ θα παραμείνει συλλέκτης για πάντα.
Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος
epirusblog.gr
5 of 5
Κώστας Φραγκολιάς: Χέρι χέρι με το κορίτσι του στο θέατρο! [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7224845358933937305
Σχόλια
item