Έλενα Παπαρίζου: Οι βόλτες με καυτό σορτσάκι στην Γλυφάδα και η «γλυκιά» επίθεση που δέχτηκε [pics] Έλενα Παπαρίζου: Οι βόλτες με καυτό σορτσάκι στην Γλυφάδα και η «γλυκιά» επίθεση που δέχτηκε [pics] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Έλενα Παπαρίζου: Οι βόλτες με καυτό σορτσάκι στην Γλυφάδα και η «γλυκιά» επίθεση που δέχτηκε [pics]

Έλενα Παπαρίζου: Οι βόλτες με καυτό σορτσάκι στην Γλυφάδα και η «γλυκιά» επίθεση που δέχτηκε [pics] | tlife.gr
Η Έλενα Παπαρίζου αποτελεί μια από τις πιο αγαπημένες και δημοφιλείς τραγουδίστριες της ελληνικής μουσικής σκηνής και όπως καταλαβαίνεις όταν βγαίνει έξω… οι θαυμαστές καραδοκούν! 
Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια αποτελεί ωστόσο μια γυναίκα, η οποία δεν κάνει αρκετές δημόσιες εμφανίσεις και κρατά την προσωπική της ζωή σε χαμηλούς τόνους.
Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την δημοφιλή τραγουδίστρια σε μια από τις καθημερινές της βόλτες στην Γλυφάδα, όπου έκανε τα ψώνια της. 
Μάλιστα, η Έλενα Παπαρίζου δέχτηκε και μια… γλυκιά «επίθεση» από τις θαυμάστριες της, οι οποίες με το που την αντίκρισαν έσπευσαν να της ζητήσουν να βγάλουν φωτογραφίες.
Στη συνέχεια, η αγαπημένη pop star συνέχισε τα ψώνια της, τραβώντας όλα τα βλέμματα με το καυτό σορτσάκι που επέλεξε να φορέσει τη συγκεκριμένη ζεστή ημέρα!
Δες φωτογραφίες:
Φωτογραφίες: NDP
epirusblog.gr
5 of 5
Έλενα Παπαρίζου: Οι βόλτες με καυτό σορτσάκι στην Γλυφάδα και η «γλυκιά» επίθεση που δέχτηκε [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5851879112249210667
Σχόλια
item