Σταματίνα Τσιμτσιλή: Καλοκαιρινές διακοπές στην Πάρο με όλη την οικογένεια! [pics] Σταματίνα Τσιμτσιλή: Καλοκαιρινές διακοπές στην Πάρο με όλη την οικογένεια! [pics] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Καλοκαιρινές διακοπές στην Πάρο με όλη την οικογένεια! [pics]

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Καλοκαιρινές διακοπές στην Πάρο με όλη την οικογένεια! [pics] | tlife.gr
Στην όμορφη Πάρο με όλη την οικογένεια της περνά τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές η Σταματίνα Τσιμτσιλή
Μετά από ένα δύσκολο χειμώνα με πολύ άγχος για την καραντίνα και τον κορονοϊό και αλλαγές στην εκπομπή, λόγω της επικαιρότητας, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και το Happy Day έριξαν αυλαία ανανεώνοντας το ραντεβού με τους τηλεθεατές για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. 
Και φυσικά, ετοίμασε βαλίτσες και έφυγε για το αγαπημένο της νησί.
Η Πάρος είναι το αγαπημένο μέρος τόσο για εκείνη και τον σύζυγό της Θέμη Σοφό στις Κυκλάδες, όσο και για τα τρία της παιδιά. 
Η Σταματίνα μάλιστα, είχε αποκαλύψει σε πρόσφατη συνέντευξη, πως παρόλο που φοβάται λίγο στις φετινές διακοπές, λόγω κορονοϊού, το γεγονός ότι με την οικογένειά της έχουν το δικό τους σπίτι στο νησί την ηρεμεί.
Τις τελευταίες μέρες μάλιστα, οι μεγάλες κόρες της Νάγια και Μαίρη ανυπομονούσαν να φύγουν για το νησί και να κάνουν τις βουτιές τους στα γαλανά νερά μαζί με τους γονείς και τους φίλους τους. 
Και φυσικά και το ζευγάρι ήθελε ένα μικρό διάλειμμα από τη φασαρία της Αθήνας και τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.
Μετά την άφιξη στο νησί, μάλιστα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες από τις πρώτες καλοκαιρινές βουτιές στην Πάρο και ήταν στα καλύτερά της!
Και οι βόλτες και τα παιχνίδια στην άμμο μόλις ξεκίνησαν!
epirusblog.gr
5 of 5
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Καλοκαιρινές διακοπές στην Πάρο με όλη την οικογένεια! [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5766013668118005390
Σχόλια
item