Δανάη Μιχαλάκη - Γιώργος Παπαγεωργίου: Βραδινή έξοδος στο θέατρο για το ζευγάρι [pics] Δανάη Μιχαλάκη - Γιώργος Παπαγεωργίου: Βραδινή έξοδος στο θέατρο για το ζευγάρι [pics] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Δανάη Μιχαλάκη - Γιώργος Παπαγεωργίου: Βραδινή έξοδος στο θέατρο για το ζευγάρι [pics]

Δανάη Μιχαλάκη – Γιώργος Παπαγεωργίου: Βραδινή έξοδος στο θέατρο για το ζευγάρι [pics] | tlife.gr
Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου αποτελούν ένα από τα πολυσυζητημένα ζευγάρια της χρονιάς, αφού η ξαφνική δημοσιότητα που πήρε η ξανθιά ηθοποιός με τη συμμετοχή της στις «Άγριες Μέλισσες» έφερε στο φως πολλές πληροφορίες για τη ζωή της.
Η τηλεοπτική Δρόσω και ο γοητευτικός ηθοποιός μετρούν αρκετό καιρό κοινής πορείας, όμως επιλέγουν να κρατούν στη σχέση τους χαμηλούς τόνους. 
Ο ένας βρίσκεται πάντα στο πλευρό του άλλου και τον στηρίζει σε κάθε του απόφαση είτε έχει να κάνει με τα επαγγελματικά είτε όχι.
Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη Δανάη Μιχαλάκη και τον Γιώργο Παπαγεωργίου κατά τη διάρκεια της βραδινής εξόδου τους στο θέατρο. 
Το ερωτευμένο ζευγάρι έδωσε το παρών στην πρεμιέρα της παράστασης «Πάρκινγκ» στο θέατρο Λαμπέτη με πρωταγωνιστή τον Ορέστη Τζιόβα και πόζαρε αγκαλιά στο φακό.
Δες φωτογραφίες:
Φωτογραφίες: NDP
epirusblog.gr
5 of 5
Δανάη Μιχαλάκη - Γιώργος Παπαγεωργίου: Βραδινή έξοδος στο θέατρο για το ζευγάρι [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7432547544290838061
Σχόλια
item