Άδωνις Γεωργιάδης: Συμμορία ο ΣΥΡΙΖΑ -Οι υπεύθυνοι για τη σκευωρία της Novartis θα πάνε φυλακή Άδωνις Γεωργιάδης: Συμμορία ο ΣΥΡΙΖΑ -Οι υπεύθυνοι για τη σκευωρία της Novartis θα πάνε φυλακή | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άδωνις Γεωργιάδης: Συμμορία ο ΣΥΡΙΖΑ -Οι υπεύθυνοι για τη σκευωρία της Novartis θα πάνε φυλακή

Άδωνις Γεωργιάδης: Συμμορία ο ΣΥΡΙΖΑ -Οι υπεύθυνοι για τη σκευωρία της Novartis θα πάνε φυλακή

«Ψεύτη και άθλιο» χαρακτήρισε τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στη Βουλή, ο κ. Γεωργιάδης έκανε λόγο για «συμμορία» και επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντας την υπόθεση της Novartis ως τη μεγαλύτερη σκευωρία από ιδρύσεως του ελληνικού κράτους και την οποία, όπως είπε, έστησαν ο κ. Παπαγγελόπουλος και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, στο κλείσιμο της ομιλίας του σχολίασε την πρωινή παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας πως «οι υπεύθυνοι για τη σκευωρία της Novartis θα πάνε φυλακή», προκειμένου, όπως είπε, να γνωρίζει κάθε επόμενος που θα πάρει την εξουσία πως αν στήσει σκευωρία για τον πολιτικό του αντίπαλο θα πάει ο ίδιος φυλακή. 

«Έτσι προστατεύεται η δημοκρατία, αυτό που κάνουμε εμείς είναι προστασία της δημοκρατίας από μια οργανωμένη συμμορία», ανέφερε. Στη συνέχεια, απευθυνόμενος προς τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι «σκευωροί είσαστε, ικανοί δεν είσαστε».

«Επί τρία χρόνια είμαι εγκλωβισμένος σε μια προκαταρκτική έρευνα χωρίς καν να μου αποδίδει η εισαγγελία την ιδιότητα του υπόπτου», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης, χαρακτηρίζοντας εκ νέου ως ψεύτες, υποκριτές και φαρισαίους τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την εξεταστική για την υγεία, όπου, όπως είπε, δεν ασχολήθηκε με τη φαρμακευτική δαπάνη. 

Ενώ χαρακτήρισε γελοίους τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς, όπως είπε, τις «κασέτες» τις νομιμοποίησε ο Παπαγγελόπουλος ως υπουργός και τις χρησιμοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ σε βάρος του ίδιου του κ. Γεωργιάδη στην εξεταστική για την υγεία. «Τώρα σας πειράζουν οι κασέτες; Λίγο αργά δεν το θυμηθήκατε;», είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Η απάντηση Γεωργιάδη στο εξώδικο Γεροβασίλη

Αναφορικά με το εξώδικο της Όλγας Γεροβασίλη, ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε ότι στην περίπτωση του ίδιου, όταν ψηφιζόταν η παραπομπή του στην προανακριτική, δεν του αναγνωρίστηκε το δικαίωμα της αμφιβολίας και της αθωότητας. 

Μάλιστα, διάβασε δηλώσεις των Μανώλη Γλέζου, των Νίκου και Ζωής Κωνσταντοπούλου, του Αλέκου Αλαβάνου, του Περικλή Κοροβέση και του Παναγιώτη Λαφαζάνη, άκρως απαξιωτικές για τον ΣΥΡΙΖΑ και τόνισε πως «η κ. Γεροβασίλη αν θέλει να κάνει μηνύσεις ας κάνει μερικές μηνύσεις στους πρώην συντρόφους σας - που εγώ δεν έχω τολμήσει να πω ούτε το ένα δέκατο από όσα σας έχουν σούρει ως τη χειρότερη συμμορία που πέρασε ποτέ από τη σύσταση του ελληνικού κράτους. 

Τώρα αποκαλύφθηκε η σκευωρία και ήρθε η ώρα της τιμωρίας», ανέφερε.
epirusblog.gr
5 of 5
Άδωνις Γεωργιάδης: Συμμορία ο ΣΥΡΙΖΑ -Οι υπεύθυνοι για τη σκευωρία της Novartis θα πάνε φυλακή
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 431090488106064360
Σχόλια
item