Ελληνίδα ηθοποιός είναι έγκυος και το ανακοίνωσε στο Instagram! Ελληνίδα ηθοποιός είναι έγκυος και το ανακοίνωσε στο Instagram! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ελληνίδα ηθοποιός είναι έγκυος και το ανακοίνωσε στο Instagram!

Ελληνίδα ηθοποιός είναι έγκυος και το ανακοίνωσε στο Instagram! | tlife.gr
Η Ελληνίδα ηθοποιός είναι έγκυος και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Διανύει την 19 εβδομάδα της κύησης και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της.
Εν αναμονή του πελαργού, λοιπόν, διοργάνωσε ένα πάρτι στο σπίτι της, προκειμένου να αποκαλύψει στον καλό της, αλλά και στα αγαπημένα της πρόσωπα, το φύλο του μωρού που περιμένει.  
Ωστόσο, έτσι έγιναν γνωστά τα χαρμόσυνα νέα και για τον περισσότερο κόσμο, καθώς η ίδια δεν είχε κάνει κάποια σχετική ανάρτηση στα social media το προηγούμενο διάστημα.
Ο λόγος για την Βασιλική Αγγέλη, η οποία έχει πάρει μέρος σε τηλεοπτικές σειρές όπως «Κλεμμένα όνειρα», «Η ζωή της άλλης», «Η πολυκατοικία», αλλά και σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις στο πλευρό του Μάρκου Σεφερλή.
Η μέλλουσα μανούλα στόλισε το σπίτι σε μπλε αλλά και σε ροζ αποχρώσεις, ενώ μπροστά από το τραπέζι είχε μια κορδέλα που έγγραφε «Αγόρι ή κορίτσι», ενώ η αποκάλυψη για το φύλο του μωρού που έρχεται και τελικά θα είναι αγόρι έγινε όταν έσπασε ένα μεγάλο μαύρο μπαλόνι -κατά τα πρότυπα του εξωτερικού- μέσα από το οποίο έπεσαν μπλε κομφετί.
Η Βασιλική, μάλιστα, πόζαρε στον φακός δείχνοντας με καμάρι την φουσκωμένη κοιλίτσα της, αλλά και στο πλευρό του συντρόφου της, κρατώντας μαζί του μια τούρτα που φτιάχτηκε ειδικά για την περίσταση.

epirusblog.gr
5 of 5
Ελληνίδα ηθοποιός είναι έγκυος και το ανακοίνωσε στο Instagram!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3094302140332924225
Σχόλια
item