Ματίνα Νικολάου: «Έλιωσε» το Instagram με την ανάρτησή της για τον γιο της

Ματίνα Νικολάου: «Έλιωσε» το Instagram με την ανάρτησή της για τον γιο της
Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ματίνα Νικολάου έκανε μία πολύ όμορφη ανάρτηση μαζί με τον γιο της. 
Με το που ανέβηκε η φωτογραφία, «έλιωσε» όλο το διαδίκτυο και όχι άδικα αφού πρόκειται για ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο μεταξύ μαμάς και γιου.
Η αδυναμία του Νίκου Μουτσινά είναι η πιο τρυφερή μανούλα και δεν το κρύβει ούτε λεπτό. Ο γιος της, είναι ο μεγάλος της έρωτας και προσπαθεί να περνάει μαζί του όσο περισσότερο χρόνο γίνεται.
Στην τελευταία της ανάρτηση, ο Παναγιώτης τής δίνει ένα τρυφερό φιλί στο μάγουλο και η ίδια γράφει στη λεζάντα: «Πολλές φορές εμείς οι «μεγάλοι» μοιάζουμε πολύ «μικροί» μπροστά στο μεγαλείο της παιδικής και αγνής ψυχής»!
Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο Πρωινό, η Ματίνα Νικολάου είχε αναφέρει μεταξύ άλλων για τον γιο της: «Έχω έναν γιο, τον Παναγιώτη. 
Τον έκανα σε πολύ ωραία ηλικία, έχει μεγαλώσει τώρα και είναι όλα καλά. Με βλέπει βέβαια! Έχει δει όλες τις παραστάσεις μου, βλέπει την εκπομπή.
Με κοροϊδεύει και λίγο και μου κάνει πλάκα. Έχουμε μια πολύ όμορφη σχέση, όσο μεγαλώνει προσπαθώ να του μιλάω ανοιχτά για πιο πολλά θέματα που μπορεί να τον απασχολούν. 
Η αλήθεια είναι ότι λείπω αρκετές ώρες από το σπίτι, αλλά ζω με τη μητέρα μου και το παιδί, οπότε εκείνη είναι ο ήρωας. Χωρίς εκείνη δεν θα μπορούσα να τα κάνω όλα αυτά».
Η Ματίνα Νικολάου ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν του Καλό Μεσημεράκι. 

Ματίνα Νικολάου: Η αδυναμία του Νίκου Μουτσινά πήγε Νάξο - Η πρώτη φωτογραφία από τις διακοπές

Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί πως η Ματίνα Νικολάου, είναι η μεγάλη αδυναμία του Νίκου Μουτσινά. 
Τώρα ωστόσο που η εκπομπή τελείωσε, η αγαπημένη ηθοποιός αποφάσισε να πάρει τον γιο της και να πάει στη Νάξο προκειμένου να απολαύσει τις καλοκαιρινές της διακοπές, ενώ ήδη έχει ανεβάσει και την πρώτη της φωτογραφία από το μαγευτικό νησί των Κυκλάδων!
Η Ματίνα Νικολάου έχει καταφέρει μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να κλέψει τις καρδιές όλης της Ελλάδας, μέσα από το ταλέντο της και την άριστη συνεργασία της με τον Νίκο Μουτσινά. 
Η τηλεοπτική σεζόν ωστόσο έφτασε πλέον στο τέλος της και το καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε.
Μαζί με τον γιο της, Παναγιώτη, επισκέφθηκε τη Νάξο και με μία πολύ όμορφη ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σήμανε την έναρξη των καλοκαιρινών διακοπών.
«Η καλύτερη παρέα για διακοπές», έγραψε η Ματίνα Νικολάου, κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε με τον γιο της.

epirusblog.gr
5 of 5
Ματίνα Νικολάου: «Έλιωσε» το Instagram με την ανάρτησή της για τον γιο της
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4311213029868373651
item