Άννα Χατζή: "Ήθελα να κινηθώ νομικά" - Αποκάλυψη από την πρώην παίκτρια του GNTM! Άννα Χατζή: "Ήθελα να κινηθώ νομικά" - Αποκάλυψη από την πρώην παίκτρια του GNTM! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άννα Χατζή: "Ήθελα να κινηθώ νομικά" - Αποκάλυψη από την πρώην παίκτρια του GNTM!

                           Άννα Χατζή: "Ήθελα να κινηθώ νομικά" - Αποκάλυψη από την πρώην παίκτρια του GNTM!
Με ύψος 1.80 και πόδι ψηλότερο από 1 μέτρο, σίγουρα γεμίζει τον χώρο με την παρουσία της. Μιλάει γρήγορα, αλλά μιλάει σταράτα και μόνο όταν έχει κάτι να πει... 
Η Άννα Χατζή φωτογραφίζεται για το YOU, αποκαλύπτει άγνωστα παρασκήνια από τη συμμετοχή της στο «GNTM» και μιλάει για τα σχόλια που την έφεραν στο κατώφλι της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος αλλά και για όσα άκουσε μεγαλώνοντας, που όμως την έκαναν πιο δυνατή...
Συναντιόμαστε δίπλα στη θάλασσα και είναι απόλυτα τυπική στο ραντεβού της. Τραβάει τα βλέμματα με την είσοδό της, άγνωστο αν επειδή ο κόσμος την αναγνωρίζει από το «GNTM» ή αν απλά επειδή βλέπει μία εντυπωσιακή γυναίκα. 
Όπως αποκαλύπτει πάντως, για να την προσεγγίσει κάποιος, πρέπει να κάνει κάτι διαφορετικό από τα τετριμμένα, ίσως και στο στυλ της δεκαετίας του '90...
Από τον Γιώργο Κακόγιαννη για το περιοδικό You

Οι αποκαλύψεις της Άννας Χατζή από το GNTM

Άννα Χατζή GNTM περιοδικό YOU
Γιατί έκλαψες τόσο πολύ στην αποχώρησή σου;
Δεν περίμενα ότι θα φύγω, πίστευα ότι είχα πάει πολύ καλά, μέχρι που μου έκαναν μερικά αρνητικά σχόλια και κατάλαβα ότι θα φύγω.
Έκλαιγα από πριν. «Έφαγα» τόσο καιρό και σκοπός μου ήταν να φτάσω στον τελικό, το ήθελα πολύ, δεν πήγα στο παιχνίδι για το Instagram, ούτε για τους followers.

Ποιες έλεγαν ότι μπήκαν για το Instagram και για τους followers;

Πολλές κοπέλες το έλεγαν και δεν το θεωρώ κακό, το Instagram πληρώνει πολύ καλύτερα από μία κανονική δουλειά. 
Άλλο όμως να μπεις στο «GNTM» για να μάθεις πράγματα, να γίνεις όντως ένα πολύ καλό μοντέλο και να κάνεις υψηλή μόδα στο εξωτερικό, και άλλο να κάνεις ένα Instagram που να πληρώνει πολύ καλά. 
Είναι ωραίο, κι εγώ θέλω να δουλέψω αυτό το κομμάτι, αλλά δεν μπήκα στο «GNTM» για να γίνω influencer, θεωρώ πως έχουμε πάρα πολλά «μοντέλα» του Instagram.

Υπάρχουν κοπέλες στις οποίες δεν θα έλεγες ούτε «καλημέρα» μετά το «GNTM»;

Όχι, δεν έχω να χωρίσω κάτι με καμία κοπέλα, με όλες θα πω ένα τυπικό «γεια», ακόμα και με τη Μαρία. 
Δεν είμαι κομπλεξική, ούτε μισώ καμία. Δεν έχω μισήσει άνθρωπο στη ζωή μου, θα μισήσω τώρα κοπέλες που γνώρισα όταν ήμασταν εσώκλειστες σε ένα σπίτι και μας είχαν σπάσει τα νεύρα; Μπορεί, αν τις γνώριζα έξω, να τις συμπαθούσα.

Σκοπεύεις να ακολουθήσεις το μόντελινγκ, με δεδομένο ότι πλέον είναι δύσκολα τα πράγματα;

Ναι, εννοείται. Θέλω να περάσει η πανδημία, γιατί μου έκοψε τα φτερά, και να φύγω στο εξωτερικό. Μάλλον από τον νέο χρόνο, δεν ξέρω τι θα γίνει τον Σεπτέμβρη και τον Οκτώβρη.

Τι είπε η μικρή σου αδερφή όταν πήγες στο «GNTM»; Σε καμάρωνε;

Πάρα πολύ, μερικές φίλες της με υποστήριζαν κιόλας. Πολλά παιδιά στο σχολείο της όμως με έβριζαν και είχε στενοχωρηθεί. Στην αρχή, μάλιστα, της έκαναν bullying για μένα, της μιλούσαν πολύ άσχημα και την έβριζαν. 
Είναι κρίμα, γιατί μιλάμε για παιδιά 13-15 χρόνων... Αν θέλουν να με βρίσουν ας το κάνουν, δεν χρειάζεται να το λένε στην αδερφή μου. Μου το είχε πει, της έλεγα «μη δίνεις σημασία και μην τους μιλάς».

Μόλις άνοιξες τα social media και διάβασες τα σχόλια που έγραφαν για σένα, πώς αντέδρασες;

Όταν βγήκα, παίζονταν ακόμα τα πρώτα επεισόδια που δεν είχα πει τίποτα τρομερό. Ούτε μετά είπα, απλά πολλές φορές ίσως ήμουν ειρωνική και απότομη. 
Δεν μπορούμε να είμαστε όλοι γλυκύτατοι και μες στο χαμόγελο, και προφανώς αυτό δεν αρέσει στον κόσμο... Δέχτηκα πολύ άσχημα μηνύματα, απειλές και κατάρες. 
Το πιο άσχημο είναι ότι οι περισσότερες που τα έγραφαν ήταν γυναίκες και μεγάλες σε ηλικία, θα μπορούσαν να ήταν μαμάδες μου. Έτσι μαθαίνουν στα παιδιά τους;

Μπήκες ποτέ στον πειρασμό να απαντήσεις σε αυτές τις απειλές;

Όχι. Ήθελα να κινηθώ νομικά, αλλά μετά σκέφτηκα ότι δεν αξίζει τον κόπο. Πιο πολύ θα ταλαιπωρηθώ εγώ και δεν θα κερδίσω κάτι εντέλει.
epirusblog.gr
5 of 5
                           
Άννα Χατζή: "Ήθελα να κινηθώ νομικά" - Αποκάλυψη από την πρώην παίκτρια του GNTM!
epirusblog.gr
5 of 5
                           
show biz 3771719391524319774
Σχόλια
item