Μελίνα Ασλανίδου: Μάγεψε με την εμφάνισή της στο Drive In Festival στην Γλυφάδα! [pics,vid] Μελίνα Ασλανίδου: Μάγεψε με την εμφάνισή της στο Drive In Festival στην Γλυφάδα! [pics,vid] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Μελίνα Ασλανίδου: Μάγεψε με την εμφάνισή της στο Drive In Festival στην Γλυφάδα! [pics,vid]

Μελίνα Ασλανίδου: Μάγεψε με την εμφάνισή της στο Drive In Festival στην Γλυφάδα! [pics,vid] | tlife.gr
Μετά τη συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου, όπου άνοιξε και το drive-in festival στη Γλυφάδα, ο Δήμος υποδέχτηκε χθες το βράδυ με μεγάλο ενθουσιασμό την Μελίνα Ασλανίδου
Η Γλυφάδα βρήκε ένα ξεχωριστό τρόπο να διοργανώνει συναυλίες και θεατρικά δρώμενα με ασφάλεια, ενώ πρόκειται για το πρώτο drive -in festival της χώρας.
Η αγαπημένη τραγουδίστρια, λίγο πριν ξεκινήσει τις καλοκαιρινές της διακοπές, ερμήνευσε τις μεγάλες της επιτυχίες και όχι μόνο για το κοινό που έσπευσε να την απολαύσει! 
Η Μελίνα Ασλανίδου έδωσε τον καλύτερο εαυτό της και ήταν ενθουσιασμένη που κατάφερε να βρεθεί πάλι στη σκηνή και να τραγουδήσει για τους θαυμαστές της.
«Drive in στην Γλυφάδα… Πρωτόγνωρη εμπειρία… Νέοι και παλιοί συνεργάτες ενωθήκαμε με χαρά, ενθουσιασμό και αγάπη… Ευγνώμων που βρισκόμαστε αληθινά και πηγαία…» ήταν το μήνυμα της τραγουδίστριας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Δες φωτογραφίες και βίντεο:

Φωτογραφίες: NDP
epirusblog.gr
5 of 5
Μελίνα Ασλανίδου: Μάγεψε με την εμφάνισή της στο Drive In Festival στην Γλυφάδα! [pics,vid]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6329058215646435800
Σχόλια
item