Σάσα Σταμάτη: Παιχνίδια με τη θάλασσα με το πιο chic ολόσωμο μαγιό! Φωτογραφίες Σάσα Σταμάτη: Παιχνίδια με τη θάλασσα με το πιο chic ολόσωμο μαγιό! Φωτογραφίες | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Σάσα Σταμάτη: Παιχνίδια με τη θάλασσα με το πιο chic ολόσωμο μαγιό! Φωτογραφίες

Σάσα Σταμάτη: Παιχνίδια με τη θάλασσα με το πιο chic ολόσωμο μαγιό! Φωτογραφίες | tlife.gr
Το καλοκαίρι, αυτό το διαφορετικό καλοκαίρι είναι εδώ και παρά το γεγονός ότι δεν ξεκίνησαν ακόμα οι άδειες οι παραλίες τα Σαββατοκύριακα έχουν την τιμητική τους!
Τα μπάνια ξεκίνησε και η Σάσα Σταμάτη  την οποία απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός σε παραλία του Σουνίου να κάνει ηλιοθεραπεία και να παίζει απολαμβάνει τη θάλασσα με εντυπωσιακό ολόσωμο μαγιό!
Η Σάσα όταν βρίσκει χρόνο από τη δουλειά της στην εφημερίδα, σπεύδει σε παραλίες της Αττικής για μπάνιο αφού  η θάλασσα την γαληνεύει
Η δημοσιογράφος διατηρεί τις τέλειες αναλογίες της με σωστή διατροφή αλλά και κυκλική γυμναστική που κάνει αρκετές φορές την εβδομάδα. Μαζί της ήταν η καλή της φίλη αισθητικός  Σάντυ Παναγοπούλου.
Η Σάσα με άψογο στιλ και στην παραλία, μετά το μπάνιο έκατσε με τη φίλη της για αρκετή ώρα στον ήλιο για μαύρισμα διαβάζοντας ένα βιβλίο.
epirusblog.gr
5 of 5
Σάσα Σταμάτη: Παιχνίδια με τη θάλασσα με το πιο chic ολόσωμο μαγιό! Φωτογραφίες
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6820664408938505691
Σχόλια
item