Εριέττα Κούρκουλου - Βύρωνας Βασιλειάδης: Όλα όσα έγιναν στον παραμυθένιο γάμο τους στη Μύκονο!

Εριέττα Κούρκουλου – Βύρωνας Βασιλειάδης: Όλα όσα έγιναν στον παραμυθένιο γάμο τους στη Μύκονο! | tlife.gr

Τι κι αν βρισκόμαστε εν μέσω πανδημίας; Η Μύκονος συνεχίζει να αποτελεί ιδανική τοποθεσία για τα events της ελληνικής αριστοκρατίας.
Η Εριέττα Κούρκουλου και ο επιχειρηματίας Βύρωνας Βασιλειάδης ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, το απόγευμα της Τρίτης 28 Ιουλίου, κρατώντας το χαρμόσυνο γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 
Είναι χαρακτηριστικό ότι από το πρωί στην περιοχή υπήρχαν σεκιούριτι παντού, οι οποίοι δεν επέτρεπαν σε κανέναν να πλησιάσει ούτε να βγάλει φωτογραφίες. Όμως ουδέν κρυπτόν υπό… το Mykonos Live TV.
Το μυστήριο τελέστηκε σε εκκλησάκι στην παραλία του Αγραρίου, που φημίζεται για τα γαλαζοπράσινα νερά και την χρυσαφένια αμμουδιά. 
Τα αρχικά σχέδια του ζευγαριού ήταν να γίνει ο γάμος στο Δεσποτικό, ένα νησάκι ανάμεσα στην Πάρο και την Αντίπαρο, αλλά τελικά αποφάσισαν να τον μεταφέρουν στην Μύκονο, αποδεικνύοντας έμπρακτα την αγάπη τους για το νησί των Ανέμων.
Η 27χρονη κόρη της Μαριάννας Λάτση και του Νίκου Κούρκουλου έφτασε στην εκκλησία με καΐκι στις 8 το βράδυ και έλαμπε μέσα στο εντυπωσιακό made in Vrettos Vrettakos νυφικό της, ενώ χρέη κουμπάρων είχαν η κολλητή φίλη της νύφης, Μαριάννα, και ο Βαγγέλης Τσουκαλάς. Ιδιαίτερα κομψή ήταν η Μαριάννα Λάτση, η οποία συνόδευε την Εριέττα και την παρέδωσε στον γαμπρό.
Μετά την ανταλλαγή των όρκων αιώνιας αγάπης και πίστης, οι νεόνυμφοι δεξιώθηκαν τους 100 περίπου καλεσμένους τους στην παραλία του Αγραρίου, η οποία είχε διαμορφωθεί και στολιστεί καταλλήλως για την περίσταση. 
Εντύπωση προκάλεσαν οι ντισκομπάλες που ήταν διάσπαρτες στην άμμο. Το γαμήλιο γλέντι περιλάμβανε vegan μενού, σκηνοθετημένο πρόγραμμα με φαντασμαγορικά βεγγαλικά και live εμφάνιση του τραγουδιστή Νίκου Οικονομόπουλου, ο οποίος ανέλαβε την διασκέδαση μαζί με την ροκ μπάντα 1550.
 Σίγουρα ήταν ένας ξεχωριστός γάμος που θα θυμούνται οι προσκεκλημένοι για καιρό!
epirusblog.gr
5 of 5
Εριέττα Κούρκουλου - Βύρωνας Βασιλειάδης: Όλα όσα έγιναν στον παραμυθένιο γάμο τους στη Μύκονο!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3635565074713780556
item