Άρτα: Δωρεάν για τους μικρούς Άρτινούς η θεατρική παράσταση "Ο ΡΟΒΙΝΣΩΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΡΟΥΣΟΣ"! Άρτα: Δωρεάν για τους μικρούς Άρτινούς η θεατρική παράσταση "Ο ΡΟΒΙΝΣΩΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΡΟΥΣΟΣ"! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Δωρεάν για τους μικρούς Άρτινούς η θεατρική παράσταση "Ο ΡΟΒΙΝΣΩΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΡΟΥΣΟΣ"!Άρτα: Δωρεάν για τους μικρούς Άρτινούς η θεατρική παράσταση "Ο ΡΟΒΙΝΣΩΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΡΟΥΣΟΣ"!Ο Δήμος Αρταίων σε συνεργασία με την παιδική σκηνή του Φώτη Σπύρου προσφέρει δωρεάν είσοδο στους μικρούς μας δημότες την Παρασκευή 24 Ιουλίου στην Αίθουσα του Συλλόγου "Σκουφάς" (Λόγω μη ολοκλήρωσης των έργων συντήρησης στο Θέατρο του Κάστρου) και στην παράσταση "Ο Ροβινσώνας και ο Κρούσος" με την υπογραφή της Ξένιας Καλογεροπούλου...  
Πληρώνοντας ο συνοδός μόνο ένα εισιτήριο γενικής εισόδου (αξίας 9 ευρώ) το παιδί θα μπορεί να παρακολουθήσει την παράσταση εντελώς δωρεάν.

Την προσφορά δικαιούνται όλοι οι δημότες Αρτας!

- Το εισιτήριο του συνοδού αξίας 9 ευρώ που δικαιούται την προσφορά μπορείτε να το προμηθευτείτε από τα σημεία προπώλησης ή την ημέρα της παράστασης από το ταμείο του θεάτρου. Η προσφορά δεν ισχύει  με το εισιτήριο προπώλησης των 7 ευρώ.

- Κάθε συνοδός δικαιούται να συνοδεύει δωρεάν ένα παιδί. Σε περίπτωση συνοδείας παραπάνω του ενός παιδιού ο συνοδός  θα πρέπει να προμηθεύεται άλλο ένα εισιτήριο των 7 ευρώ για  κάθε παιδί.
Γιατί το θέατρο εδώ και δυόμιση χιλιάδες χρόνια ανήκει σε όλους. 
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Δωρεάν για τους μικρούς Άρτινούς η θεατρική παράσταση "Ο ΡΟΒΙΝΣΩΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΡΟΥΣΟΣ"!
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 6637308510418919328
Σχόλια
item