Πρέβεζα:Αλλάζουν τα φωτιστικά σε Εθνικής Αντίστασης και Χρ. Κοντού Πρέβεζα:Αλλάζουν τα φωτιστικά σε Εθνικής Αντίστασης και Χρ. Κοντού | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα:Αλλάζουν τα φωτιστικά σε Εθνικής Αντίστασης και Χρ. Κοντού

                       Πρέβεζα:Αλλάζουν τα φωτιστικά σε Εθνικής Αντίστασης και Χρ. Κοντού

Η μελέτη που αφορά τον οδοφωτισμό των δημοτικών οδών του Δήμου Πρέβεζας "πέρασε" από την οικονομική επιτροπή και προβλέπεται να γίνουν παρεμβάσεις στην οδό Εθνικής αντίστασης και τμήμα της οδού Χρ. Κοντού (Σαϊτάν Παζάρ). 

Η παρέμβαση αυτή μετά τους υπόγειους κάδους είναι η δεύτερη που δρομολογείται στο πλαίσιο των έργων που θα γίνουν μέσω της χρηματοδότησης για το ανοικτό κέντρο εμπορίου. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Πρέβεζας σαν βασικός δικαιούχος αλλά και το Επιμελητήριο Πρέβεζας σαν συνδικαιούχος του προγράμματος θα λάβουν χρηματοδότηση που ξεπερνά το 1.700.000 ευρώ για τη δημιουργία δύο pocket park, το ένα μπροστά από την Θεοφάνειο και το άλλο στα Δικαστήρια, την εγκατάσταση υπόγειων κάδων απορριμμάτων στη παραλία της πόλης, την δημιουργία παιδικής χαράς ΑμεΑ στην παιδική χαρά που βρίσκεται απέναντι από το Δημοτικό Κηποθέατρο, τη δημιουργία υπαίθριου γυμναστηρίου πάλι απέναντι από το Δημοτικό Κηποθέατρο, τη μετατροπή της Θεοφανείου Αίθουσας Τέχνης σε έναν σύγχρονο Κινηματογράφο, τη δημιουργία 6 σταθμών κοινόχρηστων ποδηλάτων αλλά και την αγορά ενός υβριδικού mini bus. 

Η υλοποίηση του υποέργου αφορά στην «Ανάδειξη Ταυτότητας Εμπορικής Περιοχής» και στο οποίο συμμετέχουν και θα ωφεληθούν 102 επιχειρήσεις – καταστήματα, που δραστηριοποιούνται στην περιοχή παρέμβασης.
epirusblog.gr
5 of 5
                       
Πρέβεζα:Αλλάζουν τα φωτιστικά σε Εθνικής Αντίστασης και Χρ. Κοντού
epirusblog.gr
5 of 5
                       
Πρεβεζα 5621577377463164805
Σχόλια
item