Τρελά ερωτευμένοι Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος - Τα νέα τρυφερά κλικ Τρελά ερωτευμένοι Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος - Τα νέα τρυφερά κλικ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τρελά ερωτευμένοι Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος - Τα νέα τρυφερά κλικ

Τρελά ερωτευμένοι Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος - Τα νέα τρυφερά κλικ
Η Αθηνά Οικονομάκου αυτή την περίοδο βρίσκεται σε διακοπές εννοείται με τον αγαπημένο της Φίλιππο Μιχόπουλο και με κάποια τρυφερά κλικ που ανέβασε στο instagram δήλωσε ανοιχτά το πόσο ερωτευμένοι παραμένουν ο ένας με τον άλλον!
Το ζευγάρι προσπαθεί να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όσο γίνεται και ειδικά ο Φίλιππος Μιχόπουλος κρατά μια συγκεκριμένη απόσταση. 
Η Αθηνά Οικονομάκου συχνά πυκνά δημοσιεύσει κάποιες φωτογραφίες τους. Το βράδυ της Κυριακής, όπως θα δείτε στα παρακάτω στιγμιότυπα ήταν μαζί σε ένα απομονωμένο μέρος με θέα το φεγγάρι και την θάλασσα.
Δείτε τα τρυφερά κλικ της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου
Αθηνά Οικονομάκου Φίλιππος Μιχόπουλος
Φίλιππος Μιχόπουλος Αθηνά Οικονομάκου διακοπέςΦίλιππος Μιχόπουλος: Σαν βασιλικό παλάτι το ξενοδοχείο του - Εκεί θα περάσει το καλοκαίρι η Αθηνά Οικονομάκου
Η Αθηνά Οικονομάκου και ο αγαπημένος της σύζυγος, Φίλιππος Μιχόπουλος, διατηρούν ένα βασιλικό - θα έλεγε κανείς - ξενοδοχείο στην Σαντορίνη, όπου και θα περάσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.
Το Kivotos Santorini βρίσκεται στο Ημεροβίγλι της Σαντορίνης, σε απόσταση 60μ. από τον Σκάρο και διαθέτει τέσσερις σουίτες και τρεις βίλες, εστιατόριο, spa αλλά και skybar.
Επειδή το Kivotos Santorini αποτελεί το νέο στολίδι της Σαντορίνης και έχει προκαλέσει αίσθηση στον ξενοδοχειακό χάρτη του νησιού αλλά και της Ελλάδας, αναζητήσαμε πόσο θα χρειαστεί να πληρώσει κάποιος για μία διανυκτέρευση… Η τιμή του λοιπόν για ένα βράδυ ξεκινάει από 1080€ και αφορά τη Junior Σουίτα με βεράντα. 
Ενώ για τη King Σουίτα με θέα τη θάλασσα και ιδιωτική πισίνα θα χρειαστεί να δώσει κάποιος 2070€.

epirusblog.gr
5 of 5
Τρελά ερωτευμένοι Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος - Τα νέα τρυφερά κλικ
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5376405450819307513
Σχόλια
item