Οι πιο βασικοί λόγοι που οι γυναίκες απατούν τους συντρόφους τους

Οι πιο βασικοί λόγοι που οι γυναίκες απατούν τους συντρόφους τους
Όταν μιλάμε για απιστία πιο γρήγορα έρχεται στο μυαλό μας ένας άπιστος άντρας, όπως δείχνουν οι έρευνες. Ωστόσο, δεν πρόκειται για ένα αντρικό αλλά για ένα ανθρώπινο χαρακτηριστικό.
Τις περισσότερες φορές, σύμφωνα με σύγχρονες μελέτες, οι άντρες επιλέγουν την απιστία για το σεξ και τον ενθουσιασμό που προσφέρεται από ένα νέο σώμα, ενώ οι γυναίκες για τις ακάλυπτες συναισθηματικές τους ανάγκες. 
Η συναισθηματική στέρηση που μπορεί να εντοπίζουν ως πρόβλημα στη σχέση τους, που θα τους κάνει να σκέφτονται ακόμη και το ενδεχόμενο του χωρισμού, είναι η πιο συχνή αιτία που κάνει τις γυναίκες να απιστούν. 
Δείτε παρακάτω τις πιο συχνές αιτίες που απιστούν οι γυναίκες:
Χαμηλή αυτοεκτίμηση:
Μια γυναίκα μπορεί να απιστήσει επειδή η αυτοεκτίμησή της είναι στα πατώματα. Μια νέα σχέση μπορεί να της δώσει πόντους αυτοεκτίμησης και να αισθανθεί πως μετρά. 
Μήπως εσύ έχεις ξεχάσει να της κάνεις κομπλιμέντα και να την κάνεις να νιώσει επιθυμητή; Ο καλός ο λόγος πάντα δίνει κουράγιο και ανεβάζει το ηθικό όλων μας.Τι δεν καταλαβαίνεις;
Ρομαντισμός:
Πόσο καιρό έχεις να της πεις ένα γλυκό λόγο; Να της φέρεις χωρίς εμφανή αιτία λουλούδια; Να της γράψεις ένα ρομαντικό sms ή να την πας για δείπνο έκπληξη; Εμείς οι γυναίκες θέλουμε τον άντρα γνήσιο αρσενικό και παλιάς κοπής σε όλα του. Θέλουμε να είμαστε η βασίλισσα της ζωής του και πρώτη του προτεραιότητα.
Βαρεμάρα:
Όταν η σχέση στηρίζεται σε μια ρουτίνα χωρίς ποτέ να της κάνεις μια έκπληξη, να την πας μια εκδρομή και εσύ στην ουσία είσαι απών είναι αναπόφευκτη η απομάκρυνση η γκρίνια και η απιστία. Οι σχέσεις δεν δουλεύουν στον αυτόματο!
Έλλειψη επικοινωνίας: 
Η φράση τα λέει όλα. Πότε ήταν η τελευταία φορά που νοιάστηκες πραγματικά για εκείνην; Πότε ασχολήθηκες με τα προβλήματά της; Ξέρεις πώς περνάει το χρόνο της; Τι σκέφτεται, τι φοβάται, τι ονειρεύεται; Αν ο διάλογός σας βασίζεται μόνο στα καθημερινά ζητήματα και κάποιος άλλος άντρας της δώσει χρόνο και χώρο να εκφραστεί φίλε μου την έχασες για πάντα…
epirusblog.gr
5 of 5
Οι πιο βασικοί λόγοι που οι γυναίκες απατούν τους συντρόφους τους
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 1391600142566018762
item