Γιάννενα: Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων – νεανίδων στο Πέραμα

Γιάννενα: Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων – νεανίδων στο Πέραμα
Τρεις ξεχωριστούς Πανελλήνιους αγώνες σκοποβολής για εφήβους και νεάνιδες διοργανώνει από σήμερα Παρασκευή και μέχρι την Κυριακή ο ΑΟ BUDO Ιωαννίνων
Οι αγώνες αυτοί ήταν αρχικά προγραμματισμένοι να γίνουν σε όλες τις κατηγορίες και σε διαφορετικές ημερομηνίες , αλλά ο COVID 19 επέφερε την αναβολή τους. 
Η Σκοπευτική Ομοσπονδία και ο τοπικός Σύλλογος αποφάσισαν να διοργανώσουν τους Πανελλήνιους αγώνες μόνο στις κατηγορίες εφήβων – νεανίδων, τηρώντας αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Συλλόγου Ντίνος Σουμαλεύρης.
Έτσι, οι νεαροί σκοπευτές όλης της χώρας θα έχουν την ευκαιρία να  διεκδικήσουν τις προνομιούχες πανελλήνιες διακρίσεις που θα τους εξασφαλίσουν και πρόσθετα μόρια για την εισαγωγή τους στα πανεπιστημιακά ιδρύματα μέσω των ειδικών πινάκων επιτυχόντων της ΓΓΑ. 
Βέβαια, όπως ανέφερε ο κ. Σουμαλεύρης το εγχείρημα πολύ δύσκολο λόγω των ειδικών συνθηκών, κάτι που η Ομοσπονδία το γνωρίζει καλά και γι αυτό ανέθεσε στον ΑΟ BUDO την διοργάνωση λόγω των μεγάλων δυνατοτήτων του, της εμπειρίας του και της μεγάλης σημασίας που δείχνει στους σκοπευτές των μικρών ηλικιών. 
«Δεν είμαστε επαίτες…»
Ο κ. Σουμαλεύρης εξέφρασε ευχαριστίες προς τους φορείς που βοηθούν το Σύλλογο και ειδικότερα την 8η Ταξιαρχία και τον Ταξίαρχο κ. Σιόρεντα, τον διοικητή του 625 ΤΠ, Μάριο Σταμέλο και τους γονείς των μικρών αθλητών, που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στο Σύλλογο. 
Δεν έκανε όμως το ίδιο και για τους επίσημους φορείς και ειδικότερα για τον δήμο Ιωαννιτών, προς τον οποίο εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση, αφού όπως είπε, ενώ ζητήθηκε η συνδρομή του για τη διοργάνωση των αγώνων, δεν υπήρξε η παραμικρή ανταπόκριση.
«Εμείς δεν είμαστε επαίτες. Αυτές τις ημέρες έχουν γεμίσει τα ξενοδοχεία στο Πέραμα μόνο από τους αθλητές και τους συνοδούς που ήρθαν από όλη την Ελλάδα για να αγωνιστούν. Δε θα παρακαλέσουμε κανέναν. 
Αν δεν αντιλαμβάνονται την προσφορά ορισμένων ανθρώπων στον αθλητισμό και στην τοπική οικονομία είναι δικό τους πρόβλημα», σημείωσε χαρακτηριστικά, αναφέροντας ως αντίθετο παράδειγμα βοήθειας και συνδρομής στις δραστηριότητες του Συλλόγου, την ανταπόκριση των δήμων Πρέβεζας, Άρτας και Ηγουμενίτσας για την κατασκευή Σκοπευτηρίων, που βρίσκεται σε εξέλιξη.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων – νεανίδων στο Πέραμα
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 3033183077728139199
item