Ιωάννα Τούνη: Γιατί δεν μπορεί να εξαφανίσει το ροζ βίντεο από το διαδίκτυο

Ιωάννα Τούνη: Γιατί δεν μπορεί να εξαφανίσει το ροζ βίντεο από το διαδίκτυο

Η Ιωάννα Τούνη παλεύει εδώ και αρκετό καιρό να εξαφανίσει το πολυσυζητημένο ροζ βίντεο που διέρρευσε στο διαδίκτυο, ωστόσο όπως αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο να γίνει, μιας και ήδη έχει αναπαραχθεί σε διάφορες ροζ ιστοσελίδες.
Πολύς λόγος έχει γίνει τις τελευταίες μέρες, για την αποκάλυψη που έκανε η Ιωάννα Τούνη μέσα από το κανάλι της στο Youtube, στην οποία μίλησε ανοιχτά για ένα ζήτημα που την έχει στεναχωρήσει πολύ.
Το βίντεο αυτό που διέρρευσε εν αγνοία της, έχει κατέβει από το διαδίκτυο, ωστόσο δεν έχει εξαφανιστεί εντελώς. 

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο θέμα στη σημερινή της εκπομπή, και εξήγησε τι ακριβώς συμβαίνει. Στο σημερινό Happy Day, έκανε και ο Χάρης Χριστόπουλος ένα σχόλιο για την Ιωάννα Τούνη. 
Η ίδια μίλησε με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό και εκείνος με τη σειρά του, της ανέλυσε τον λόγο για τον οποίο η Ιωάννα Τούνη θα δυσκολευτεί πολύ να ξεμπερδέψει μια και καλή με το συγκεκριμένο βίντεο που έχει προκαλέσει τόσο μεγάλο χαμό.

Γι΄αυτό το λόγο δεν μπορεί να εξαφανίσει η Ιωάννα Τούνη το ροζ βίντεο από το διαδίκτυο

«Θέλω να πω επειδή το συζήτησα με τον Θέμη. Γιατί δε μπορεί νομικά να κατέβει το βίντεο, από τη στιγμή που δε θέλει να υπάρχει αυτό το βίντεο; Άκου να δεις τι γίνεται. 
Όντως αν εντοπίσεις ότι είναι μια σελίδα που έχει το βίντεο και κινηθείς νομικά, αν η σελίδα σου έχει νομικό πρόσωπο που υφίσταται, θα κατέβει το βίντεο.
Αλλά μπορεί να έχουν πάρει το βίντεο άλλα δέκα sites, που μπορεί να μην έχουν κάποιον για να ζητήσεις νομικές ευθύνες. 
Και είναι τόσο δαιδαλώδες αυτό το σύστημα του διαδικτύου και ειδικά αυτές οι ροζ ιστοσελίδες, που η μία παίρνει το βίντεο της άλλης, που δε μπορείς να βρεις άκρη» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
Ιωάννα Τούνη ροζ βίντεο

Λίγο μετά την αποκάλυψή της για το ροζ βίντεο, η Ιωάννα Τούνη αποφάσισε να "ξεσκάσει" στη Μύκονο

Η πανέμορφη influencer προσπαθεί να διασκεδάσει όσο περισσότερο μπορεί φέτος το καλοκαίρι και έτσι μετά τις διακοπές της σε Σαντορίνη, Κρήτη, και Κέρκυρα, επισκέφθηκε τη Μύκονο, όπου ο φακός την κατέγραψε σε γνωστό μαγαζί του νησιού.
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννα Τούνη: Γιατί δεν μπορεί να εξαφανίσει το ροζ βίντεο από το διαδίκτυο
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3817343490891926438
item