Η Κάλια Ελευθερίου αποκαλύπτει για πρώτη φορά: "Η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα ήταν μια..."

Η Κάλια Ελευθερίου αποκαλύπτει για πρώτη φορά:
Πήρε το όνομα από τη γιαγιά της, την Καλλιόπη, που τη ρωτάει συνεχώς πότε θα παντρευτεί και θα νοικοκυρευτεί... Ελεύθερο πνεύμα από κούνια, η Κύπρια καλλονή Κάλια Ελευθερίου συστήνεται ξανά, μιλάει για την αποχώρησή της από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, για την αντικατάστασή της στους «Θαλασσόλυκους» από την Κάτια Ταραμπανκό, αλλά και για τους ανθρώπους που πέρασαν από τη ζωή της και έγιναν τατουάζ στο κορμί της...
Επέστρεψε για λίγο στην Ελλάδα και αυτήν την περίοδο χαίρεται το καλοκαίρι της, εξετάζοντας δίπλα στο κύμα τις προτάσεις που της γίνονται. Συναντώντας την, παρατηρώ πως δηλώνει με ειλικρίνεια ελεύθερη και ωραία, έτοιμη για ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της..
Έχεις αδέρφια;
Έχω έναν αδερφό που είναι σεφ στην Κύπρο, κούκλος, ψηλός, ξανθός με πράσινα μάτια, δεν μοιάζουμε καθόλου (γέλια). Είναι 6 χρόνια μικρότερος και ετοιμάζεται για γάμο! Εγώ αργώ...

Σε πιέζουν οι συγγενείς σου να παντρευτείς;

Ναι, αλλά λέω στη γιαγιά μου και στον παππού μου: «Δεν θα κάνω οικογένεια με έναν άνθρωπο αν δεν είμαι σίγουρη για εκείνον». 
Τους πονάει λίγο, αλλά αντιλαμβάνονται τη λογική μου. Ίσως το πρόβλημα να είναι πως με βλέπουν καιρό μόνη, αν έβλεπαν ότι ήμουν σε σχέση, μπορεί να ήταν πιο ήσυχοι.

Η αποκάλυψη της Κάλιας Ελευθερίου για την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα

Κάλια Ελευθερίου Γιώργος Λιάγκας

Για «γλάστρα» σε πέρασαν ποτέ;

Όχι, ίσως επειδή έχω έντονη προσωπικότητα και το μόνο σημείο που δεν την έδειξα ήταν στο πάνελ του Γιώργου Λιάγκα. 
Ήταν μια αποτυχία μου, ίσως από ανασφάλεια και απειρία για να διεκδικήσω τον χώρο μου. 
Είχα πολύ περισσότερη εμπιστοσύνη στους υπολοίπους και με έπαιρνε το κύμα, έφτανα σε σημείο να μη συμμετέχω σε κάποια θέματα και να φαίνεται ότι υποστηρίζω πράγματα που δεν υποστήριζα.
Για ποιο λόγο ασχολήθηκες με αυτόν τον χώρο;
Καταλάβαινα ότι έχω κλίση στην επικοινωνία, δεν κομπλάρω και βγάζω αυθορμητισμό στην κάμερα. Είχα κάνει μια διαφήμιση για την Ελληνική Τράπεζα της Κύπρου όταν ήμουν 17 χρονών και έγινε viral, μου άρεσε όλη η διαδικασία, οπότε αποφάσισα να ασχοληθώ με τα media. 
Σπούδασα στην Αγγλία media production και μετά δημοσιογραφία στην Ελλάδα.

Είδες μπροστά σου τρικλοποδιές, αντιζηλίες και πισώπλατα μαχαιρώματα;

Τα είδα και κάποια ακόμα δεν τα έχω χωνέψει. Θέλω να πιστεύω ότι δεν έχω κάνει κάτι αντίστοιχο σε κανέναν, δεν έχω μπει στον χώρο κανενός, ούτε δυσκόλεψα την επαγγελματική ζωή κάποιου.

Παρατηρώ πως έχεις κάνει αρκετά τατουάζ... Γιατί;

Είναι φάσεις από τη ζωή μου που θέλω να απεικονίσω, επειδή τις θεωρώ κομμάτι μου.
 Στο χέρι μου έχω ένα κοριτσάκι που κρατάει ένα μπαλόνι και το είχα ζωγραφίσει με στυλό, την ώρα που μιλούσα με την κολλητή μου και ήμουν ψυχολογικά στη χειρότερη φάση της ζωής μου. 
Έχω επίσης ένα καρπούζι, που είναι η τρέλα μου, τα αρχικά των κολλητών μου, και στον σβέρκο μου έχω ένα κομμάτι από το τατουάζ του αγοριού μου που έχασα σε αυτοκινητικό δυστύχημα.
epirusblog.gr
5 of 5
Η Κάλια Ελευθερίου αποκαλύπτει για πρώτη φορά: "Η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα ήταν μια..."
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8470398300758861648
item