Σοφία Μαριόλα - Στράτος Τζώρτζογλου: Υπερπολυτελείς διακοπές για το ζευγάρι - Φωτογραφία μέσα από το ξενοδοχείο Σοφία Μαριόλα - Στράτος Τζώρτζογλου: Υπερπολυτελείς διακοπές για το ζευγάρι - Φωτογραφία μέσα από το ξενοδοχείο | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Σοφία Μαριόλα - Στράτος Τζώρτζογλου: Υπερπολυτελείς διακοπές για το ζευγάρι - Φωτογραφία μέσα από το ξενοδοχείο

Σοφία Μαριόλα - Στράτος Τζώρτζογλου: Υπερπολυτελείς διακοπές για το ζευγάρι - Φωτογραφία μέσα από το ξενοδοχείο
Η Σοφία Μαριόλα, κάνει μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο, Στράτο Τζώρτζογλου, τις πιο υπερπολυτελείς διακοπές σε ένα μαγευτικό προορισμό. 
Σήμερα το πρωί μάλιστα, ανέβασαν μία απίστευτη φωτογραφία μέσα από το ξενοδοχείο στο οποίο μένουν.
Το ζευγάρι είναι πολύ κοντά ο ένας στον άλλο και γι' αυτό προσπαθούν να περνούν μαζί όσο περισσότερο χρόνο γίνεται. 
Θέλοντας να ξεφύγουν για λίγο από την καθημερινότητα και τη ρουτίνα της Αθήνας, αποφάσισαν να κάνουν τις πιο ρομαντικές διακοπές και να διασκεδάσουν με την ψυχή τους.
Η Σοφία Μαριόλα, ως λάτρης των social media, έχει ανεβάσει πολλά στιγμιότυπα από τις διακοπές τους και σε ένα από αυτά, φαίνεται ο Στράτος Τζώρτζογλου, να απολαμβάνει ένα μοναδικό πρωινό στον κήπο του ξενοδοχείου.
Σοφία Μαριόλα - Στράτος Τζώρτζογλου

Σοφία Μαριόλα: Με μίνι που "κόβει" την ανάσα δίπλα στον Στράτο Τζώρτζογλου

Ο Στράτος Τζώρτζογλου βγήκε βόλτα μαζί με την αγαπημένη του Σοφία Μαριόλα, η οποία εμφανίστηκε δίπλα του με με μίνι το οποίο «κόβει» την ανάσα σε όποιον τη βλέπει και αναδεικνύει υπέροχα τα πόδια της, σε μία πραγματικά εκρηκτική εμφάνιση.
Το αγαπημένο ζευγάρι δεν έχασε ευκαιρία και αποφάσισε να κάνει μία βόλτα στον ήλιο στη Διονυσίου Αεροπαγίτου, με τους δυο τους να δείχνουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ.
Στο πλευρό του αγαπημένου της, η Σοφία Μαριόλα φόρεσε ένα αποκαλυπτικό σορτσάκι το οποίο κατάφερε να ανάψει μερικές φωτιές στην Ακρόπολη, ενώ ο γνωστός ηθοποιός δίπλα της, φαινόταν να είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ.
Το ζευγάρι δεν έκρυψε την αγάπη του και ο φακός τους «συνέλαβε» σε τρυφερές στιγμές και δημόσιες αγκαλιές, με τις φωτογραφίες να μας κάνουν να «λιώσουμε», ενώ εκπληκτική ήταν και η κίνηση που είχε κάνει ο ηθοποιός για τα γενέθλια της αγαπημένης του!
Ο φακός του YouWeekly.gr τους «τσάκωσε» μαζί στη βόλτα τους, χθες, 6 Μαΐου, και σας τους παρουσιάζει!

Αυτό είναι το μίνι της Σοφίας Μαριόλα που «κόβει» την ανάσα δίπλα στον Στράτο Τζώρτζογλου

Σοφία Μαριόλα Στράτος Τζώρτζογλου ΑκρόποληΣοφία Μαριόλα μίνι
epirusblog.gr
5 of 5
Σοφία Μαριόλα - Στράτος Τζώρτζογλου: Υπερπολυτελείς διακοπές για το ζευγάρι - Φωτογραφία μέσα από το ξενοδοχείο
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8934212965542689336
Σχόλια
item