Τόνια Σωτηροπούλου: «Με τον Κωστή είμαστε συνοδοιπόροι… Έχω δουλέψει σκληρά και τίποτα δεν μου έχει χαριστεί»

Τόνια Σωτηροπούλου: «Με τον Κωστή είμαστε συνοδοιπόροι… Έχω δουλέψει σκληρά και τίποτα δεν μου έχει χαριστεί» | tlife.gr
Μια περίοδο απόλυτης επαγγελματικής άνθισης διανύει η Τόνια Σωτηροπούλου, η οποία όχι μόνο πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στη διεθνή παραγωγή Man of God αλλά και σε ένα ξεχωριστό σίριαλ στην ΕΡΤ «Τα καλύτερα μας Χρόνια», με τα δύο project να έχουν αυστηρά γυναικείο άρωμα και υπογραφή. 
Η γοητευτική ηθοποιός έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό In Style και στην Ειρήνη Ζουρνατζή, όπου μίλησε για τη νέα της ταινία, τα σχέδια της αλλά και για τη σχέση της με τον Κωστή Μαραβέγια.
Η αγγλόφωνη ταινία Man of God της Jelena Popovic, σε αμερικανο-ελληνική συμπαραγωγή, ξεκίνησε γυρίσματα πριν από έναν μήνα στην Αθήνα. 
Μίλησέ μας για την ταινία, τον ρόλο σου αλλά και την εμπειρία να συνεργάζεσαι με ηχηρά ονόματα της τηλεόρασης και του κινηματογράφου όπως ο Mickey Rourke.
Η χαρά και η ευγνωμοσύνη που νιώθω είναι τεράστια. Πήρα αυτό τον ρόλο πριν από τρία χρόνια, το περίμενα με μεγάλη χαρά, καθώς η σκηνοθέτρια και σεναριογράφος Yelena Popovic είναι μια σπουδαία γυναίκα με βαθιά πίστη και υπέροχη αισθητική αλλά και σκηνοθετική τόλμη. 
Ο ρόλος αυτός λοιπόν είναι πολύ διαφορετικός από οτιδήποτε έχω κάνει μέχρι τώρα. 
Υποδύομαι τη Μαρία, μια νεαρή γυναίκα που έζησε δύσκολα χρόνια με τη μητέρα της –την ενσαρκώνει η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη–, η οποία αποφασίζει να γίνει μοναχή στο μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου. 
Πέρα από το σενάριο και το γενικό καστ, το οποίο είναι υπέροχο, είναι τεράστια τιμή για μένα να έχω σκηνές με την κυρία Καραμπέτη και τον Άρη Σερβετάλη. Είναι ηθοποιοί-πρότυπα που θαυμάζω βαθιά και ειλικρινά συγκινούμαι στα γυρίσματα.
Πολλοί συνάδελφοί σου αντιμετωπίζουν το σινεμά ως μέσο πλουτισμού. Ποια τα σχόλιά σου;
Έχω την εντύπωση πως στην Ελλάδα πληρωνόμαστε πολύ περισσότερο στην τηλεόραση παρά στο σινεμά. Το σινεμά είναι δυστυχώς κάτι που κάνεις περισσότερο από αγάπη και λιγότερο για να βιοπορίζεσαι από αυτό. 
Όπως ανέφερα νωρίτερα, έχουμε πολύ σπουδαίους και ταλαντούχους δημιουργούς, αλλά το θέμα της χρηματοδότησης είναι μια χρονοβόρα διαδικασία. 
Μακάρι να φτάσουμε σε ένα επίπεδο που να μπορούμε να κάνουμε πολλές παραγωγές τον χρόνο. 
Ωστόσο, αν παρατηρήσει κανείς τα τελευταία χρόνια, πέρα από την Ευτυχία, δυστυχώς ο κόσμος πηγαίνει λιγότερο στον κινηματογράφο. Εύχομαι να αλλάξει αυτό και ένα μέσο θεωρώ πως θα είναι η υλοποίηση διεθνών παραγωγών στην Ελλάδα.
Πριν από έναν χρόνο, βρεθήκαμε ξανά απέναντι η μία στην άλλη, σε μία ακόμα συνέντευξη εξωφύλλου για το InStyle. Ένα χρόνο μετά, τι έχει αλλάξει στη ζωή σου, τι έχεις κερδίσει και τι αποκόμισες από την καραντίνα του COVID-19;
Αν και είναι μια χρονιά με γενικότερη δυσκολία, δεν μπορώ καθόλου να παραπονεθώ. Εκτός του ότι όλοι όσοι αγαπώ είναι υγιείς, είναι μια χρονιά που μου έφερε καταπληκτικές δουλειές που περίμενα χρόνια για να τις κάνω. 
Έχω δουλέψει σκληρά και τίποτα δεν μου έχει χαριστεί, οπότε νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη για ό,τι συμβαίνει φέτος στα επαγγελματικά μου. Από την άλλη, η καραντίνα με βοήθησε να γειωθώ, να δω τι πραγματικά έχει αξία και να περάσω ουσιαστικό χρόνο με τον σύντροφό μου. 
Όσα κι αν συμβαίνουν γύρω μας, το Α και το Ω είναι το σπίτι σου, και είναι σπουδαία κατάκτηση να είσαι ευτυχισμένος μέσα σε αυτό.
Χαζεύοντας τον λογαριασμό σου στο Instagram, διαπιστώνει κανείς ότι είσαι λάτρις των ταξιδιών, της φύσης, της μόδας, της γυμναστικής, της υγιεινής διατροφής και της ευεξίας. Πώς συνδυάζεις όλα τα παραπάνω με την προσωπική σου ζωή;
Το Instagram είναι μέσο επικοινωνίας αλλά και δουλειάς. Η προβολή δεν είναι αυτοσκοπός για μένα, οι φωτογραφίες μου είναι μέρος της ζωής και της δουλειάς μου. 
Εύχομαι να δίνω ιδέες, όπως κι εγώ αντίστοιχα παίρνω ιδέες από σελίδες που παρακολουθώ.
Συνοδοιπόρος στο μέχρι τώρα ταξίδι της ζωής σου είναι ο Κωστής Μαραβέγιας. Τι τον κάνει να ξεχωρίζει και τελικά ποια είναι τα συστατικά για μια υγιή, ισορροπημένη σχέση;
Νομίζω πως η επικοινωνία και η διατήρηση του προσωπικού χώρου μέσα μας είναι τα στοιχεία για μια επιτυχημένη σχέση. 
Ο Κωστής πέρα από σύντροφος είναι και ο καλύτερός μου φίλος, είναι ένας άνθρωπος που θαυμάζω πολύ και με βοηθάει να εξελίσσομαι, είμαστε συνοδοιπόροι και κάνουμε πολύ καλή παρέα.
Κλείνοντας ακόμα μία συνέντευξη μαζί σου, πώς και πού θα ήθελες να τελειώσει αυτό το καλοκαίρι;
Θα ήθελα πολύ να μοιράσω τις ελεύθερες μέρες μου στην Ύδρα, στην Τήνο και στο Ιόνιο, μέρη που λατρεύω, με φίλους και ανθρώπους που αγαπώ.
Φωτογραφίες: Νίκος Μαλιάκος, NDP

epirusblog.gr
5 of 5
Τόνια Σωτηροπούλου: «Με τον Κωστή είμαστε συνοδοιπόροι… Έχω δουλέψει σκληρά και τίποτα δεν μου έχει χαριστεί»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4229451993909863821
item