Νέο μήνυμα από την Ελένη Μενεγάκη: «Οι παλιές καλές κι αγαπημένες συνήθειες δεν αλλάζουν εύκολα» Νέο μήνυμα από την Ελένη Μενεγάκη: «Οι παλιές καλές κι αγαπημένες συνήθειες δεν αλλάζουν εύκολα» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Νέο μήνυμα από την Ελένη Μενεγάκη: «Οι παλιές καλές κι αγαπημένες συνήθειες δεν αλλάζουν εύκολα»

Νέο μήνυμα από την Ελένη Μενεγάκη: «Οι παλιές καλές κι αγαπημένες συνήθειες δεν αλλάζουν εύκολα» | tlife.gr
Μπορεί να έριξε την Τετάρτη αυλαία στην εκπομπή Ελένη και στη συνεργασία της με τον Alpha και να ανακοίνωσε πως θα παραμένει εκτός τηλεόρασης προς το παρόν, η Ελένη Μενεγάκη όμως είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media τα τελευταία εικοσιτετράωρα.
Η αγαπημένη παρουσιάστρια που δέχτηκε μεγάλο «κύμα αγάπης» μετά την απόφασή της να αποχωρήσει από την τηλεόραση, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο για το πότε και αν θα επιστρέψει, δεν σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους αγαπημένα στιγμιότυπα της καθημερινότητάς της.
Η γνωστή παρουσιάστρια κάνει καθημερινά αναρτήσεις και ευχαριστεί τον κόσμο για τα καλά του λόγια και τις ευχές που της στέλνουν, ενώ σήμερα θέλησε να πει την πιο γλυκιά καλημέρα στους followers της.
Η ανάρτηση που έκανε η Ελένη Μενεγάκη…
«Τελικά οι παλιές καλές κι αγαπημένες συνήθειες δεν αλλάζουν εύκολα! Το ξυπνητήρι χτυπάει… στο μυαλό μας ακόμα και την περίοδο που δεν υπάρχει λόγος! Να έχετε μια όμορφη μέρα!», έγραψε η Ελένη Μενεγάκη.
epirusblog.gr
5 of 5
Νέο μήνυμα από την Ελένη Μενεγάκη: «Οι παλιές καλές κι αγαπημένες συνήθειες δεν αλλάζουν εύκολα»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5275378870787128395
Σχόλια
item