Γιάννενα: Δρομολογείται το έργο αναβάθμισης του οδοφωτισμού Γιάννενα: Δρομολογείται το έργο αναβάθμισης του οδοφωτισμού | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Δρομολογείται το έργο αναβάθμισης του οδοφωτισμού

  Γιάννενα: Δρομολογείται το έργο αναβάθμισης του οδοφωτισμού
Στη δρομολόγηση του μεγάλου έργου αλλαγής και ενεργειακής αναβάθμισης του οδοφωτισμού της πόλης, προχωρά ο Δήμος Ιωαννιτών.
Την Τρίτη στη 1 το μεσημέρι και μέσω τηλεδιάσκεψης θα συνεδριάσει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου και στην ημερήσια διάταξη περιλαμβάνονται 45 συνολικά θέματα, με αρκετά από αυτά να αφορούν σε εγκρίσεις δημοπράτησης σημαντικών έργων για την πόλη.
Η Οικονομική Επιτροπή μεταξύ αυτών θα αποφασίσει και την υπογραφή προγραμματικής σύμβασης με την Περιφέρεια Ηπείρου για την ωρίμανση του έργου ενεργειακής αναβάθμισης όπως και για την υδροδότηση της Αμπελιάς και του Επισκοπικού.
Το Δημοτικό Συμβούλιο που είχε συζητήσει για το θέμα των Led δεν είχε καταλήξει σε απόφαση λόγω διαφωνιών της αντιπολίτευσης για τη διαδικασία που ακολουθούνταν.
Η δυνατότητα της επιτροπής να υπογράψει την προγραμματική σύμβαση δίδεται πλέον από τη νομοθεσία. Στη συνέχεια, θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την προώθηση και υλοποίηση του έργου.
Στο μεταξύ, μετά και από αίτημα της αντιπολίτευσης, θα συνεδριάσει στις 29 Ιουλίου για το θέμα το Δημοτικό Συμβούλιο στο οποίο αναμένεται να παρουσιαστούν ακόμα περισσότερα στοιχεία από τις μελέτες για το έργο. 
epirusblog.gr
5 of 5
  
Γιάννενα: Δρομολογείται το έργο αναβάθμισης του οδοφωτισμού
epirusblog.gr
5 of 5
  
Ιωάννινα 6834848753057227668
Σχόλια
item