Αρεόπολη: Κάντε μια βόλτα από ψηλά στην “πέτρινη” καρδιά της Μάνης! (βίντεο) Αρεόπολη: Κάντε μια βόλτα από ψηλά στην “πέτρινη” καρδιά της Μάνης! (βίντεο) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Αρεόπολη: Κάντε μια βόλτα από ψηλά στην “πέτρινη” καρδιά της Μάνης! (βίντεο)

Αρεόπολη: Κάντε μια βόλτα από ψηλά στην “πέτρινη” καρδιά της Μάνης! (βίντεο)
Καλοκαίρι ή φθινόπωρο στη Λακωνική Μάνη; Όποια εποχή και να διαλέξετε πιστέψτε µας θα σας γοητεύσει! Είναι ένας προορισμός έρωτας βγαλμένος από μια άλλη εποχή που θα λατρέψετε! 
Αυτή τη φορά θα σας ταξιδέψουμε μέχρι την μαγευτική Αρεόπολη πηγαίνοντας σας μια “βόλτα” από ψηλά ώστε να ανακαλύψετε αυτή τη γραφική πετρόκτιστη πόλη.Η Αρεόπολη Μάνης
Η Αρεόπολη είναι χωριό της Ανατολικής Μάνης του νομού Λακωνίας της Πελοποννήσου. Είναι ένας ιστορικός οικισμός, που διατήρησε την ανεξαρτησία του επί Τουρκοκρατίας, πατρίδα των Μαυρομιχαλέων. Αποτελεί έδρα του Δήμου Οιτύλου και έχει κριθεί διατηρητέος κρατώντας το παραδοσιακό χρώμα της Μάνης.
Πολύ κοντά στην Αρεόπολη βρίσκονται το πανέμορφο Λιμένι, το Οίτυλο, ο εκπληκτικός Γερολιμένας, καθώς και ένα από τα ομορφότερα σπήλαια του κόσμου το περίφημο Σπήλαιο Διρού. Αναμφίβολα η Λακωνική Μάνη είναι έρωτας όποιο μέρος της και αν επισκεφθείτε!
Όποιος ταξιδέψει στη Μάνη είναι σαν να κάνει ένα ταξίδι στον χρόνο ρόνο και οι εικόνες που θα συναντήσει θα μείνουν για πάντα χαραγμένες μέσα του. Ένα πέτρινο στολίδι στο οποίο χτυπά η ιδιαίτερη και ξεχωριστή Μανιάτικη καρδιά. 
Εκπληκτικά σοκάκια, μαγευτικές αυλές, ξεχωριστή αρχιτεκτονική και παρθένες παραλίες συνθέτουν ένα μοναδικό σκηνικό που ο επισκέπτης δεν θέλει να αποχωριστεί.
Κάντε μια βόλτα από ψηλά στην Αρεόπολη Μάνης μέσα από το βίντεο:

epirusblog.gr
5 of 5
Αρεόπολη: Κάντε μια βόλτα από ψηλά στην “πέτρινη” καρδιά της Μάνης! (βίντεο)
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 6305216860629237622
Σχόλια
item