Τι μας Φέρνει ο”Τροχός του Χρόνου” που Εμφανίστηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο; Τι μας Φέρνει ο”Τροχός του Χρόνου” που Εμφανίστηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο; | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τι μας Φέρνει ο”Τροχός του Χρόνου” που Εμφανίστηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο;

Τι μας Φέρνει ο”Τροχός του Χρόνου” που Εμφανίστηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο;
Ένας όμορφος κύκλος με τη μορφή ενός τροχού σε κίνηση, έκανε την εμφάνισή του τη νύχτα της 11ης Ιουνίου 2019 στο Belmore Lane, κοντά στο Owslebury του Hampshire.

Το αγρογλυφικό έχει 8 ακτίνες ή τομείς, που “θέτουν” τον τροχό σε κίνηση, όπως περίπου σμυβολίζεται στην Ανατολή: ο χρόνος και οι ενέργειές του αντιπροσωπεύονται από έναν τροχό ή έναν κύκλο που αποτελείται από οκτώ ακτίνες και τομείς, όπως το I Ching ο τροχός του Ντάρμα. 
Οκτώ, είναι ο αριθμός των ενεργειών του χρόνου, οκτώ είναι επίσης ο παράδεισος των σταθερών αστεριών, ενώ υπάρχουν δεκάδες άλλοι συμβολισμοί.
Σε γενικές γραμμές το παραπάνω σύμβολο που αποτυπώθηκε στο χωράφι, αποδίδεται ως ο τροχός του χρόνου, του πεπρωμένου, του νόμου της επιστροφής. Σημαίνει ότι αυτός ο χρόνος που διανύουμε κάτι θα φέρει, κάτι που επανέρχεται, κάτι που επιστρέφει.
Τι μπορεί να είναι αυτό; Κανείς δεν μπορεί να ξέρει ή να ισχυριστεί με κάποια υποτυπώδη σιγουριά, όπως δεν μπορεί να κάνει το ίδιο για το αν το αγρογλυφικό δημιούργησαν άνθρωποι ή εξωγήινοι, όπως συνηθίζεται να υποστηρίζεται από συνωμοσιογραφικές ομάδες.
Δείτε το αγρογλυφικό σε όλη του την έκταση:
CROPCIRCLE LongWood Road Owslebury Winchester Hampshire 4k


diadrastika.com
epirusblog.gr
5 of 5
Τι μας Φέρνει ο”Τροχός του Χρόνου” που Εμφανίστηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο;
epirusblog.gr
5 of 5
περίεργα 693039825937303207
Σχόλια
item