Κατερίνα Καραβάτου: Έκανε το σχόλιο που θα συζητηθεί - «Πιστεύω είναι θέμα χρόνου για την Ελένη...» Κατερίνα Καραβάτου: Έκανε το σχόλιο που θα συζητηθεί - «Πιστεύω είναι θέμα χρόνου για την Ελένη...» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κατερίνα Καραβάτου: Έκανε το σχόλιο που θα συζητηθεί - «Πιστεύω είναι θέμα χρόνου για την Ελένη...»

Κατερίνα Καραβάτου: Έκανε το σχόλιο που θα συζητηθεί - «Πιστεύω είναι θέμα χρόνου για την Ελένη...»
Μέσα από μία συνέντευξη που παραχώρησε η Κατερίνα Καραβάτου, δε δίστασε να κάνει ένα πολύ ιδιαίτερο σχόλιο για την Ελένη Μενεγάκη, το οποίο είναι σίγουρο πως συζητηθεί. 
Η παρουσιάστρια, μίλησε για την επιστροφή της στην ελληνική τηλεόραση και ξεκαθάρισε πως είναι θέμα χρόνου να γυρίσει.
Η αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη αποτέλεσε το απόλυτο θέμα συζήτησης των τελευταίων εβδομάδων και όχι άδικα. Έτσι δεν ήταν λίγοι αυτοί που θέλησαν να προβλέψουν, πότε πρόκειται να τη δούμε ξανά στην ελληνική τηλεόραση.
Ανάμεσά τους και η Κατερίνα Καραβάτου, η οποία μίλησε στο 7 Μέρες Tv και σχολίασε πως κατά την άποψή της, σε λίγο καιρό η Ελένη θα πάρει και πάλι πίσω τη θέση της.

Αυτό είναι το σχόλιο που έκανε η Κατερίνα Καραβάτου για την Ελένη Μενεγάκη

Κατερίνα με τον Κρατερό έχετε έντεκα χρόνια κοινής πορείας ως ζευγάρι. Τα εννέα εξ αυτών είστε γονείς και τα τελευταία έξι μαζί και στη δουλειά. Είναι δύσκολο να βρίσκεσαι τόσες πολλές ώρες καθημερινά με τον άνθρωπό σου;

Με τον Κρατερό δεν είμαστε μέρα- νύχτα μαζί αν εξαιρέσεις την περίοδο του κορονοϊού. Επί της ουσίας τα λέμε στην εκπομπή κυρίως, γιατί είναι ένας πολυπράγμων άνθρωπος. Έχει την ολοκληρωτική επιμέλεια και φροντίδα του Modus Vivendi, παίζει στο θέατρο. 
Είναι κατανεμημένος ο χρόνος μας. Κάνουμε πολλά διαφορετικά πράγματα μέσα στην ημέρα. Από την άλλη οφείλω να ομολογήσω πώς δεν κατάλαβα πώς πέρασαν τα χρόνια. Ήρθαν και έφυγαν με πολύ αγάπη.

Η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να κλείσει έστω και προσωρινά ένα μεγάλο κύκλο της στην τηλεόραση. Φανταζόσουν ότι θα σταματούσε;

Όχι δεν το περίμενα. Για να είμαι ειλικρινής ήταν και για μένα έκπληξη. Mία παρουσιάστρια που έχει διαγράψει αυτή την πορεία αποτελεί ουσιαστικά ένα status quo για την τηλεόραση. Από την άλλη, όμως, έχει αυτή την πολυτέλεια, άρα είναι πάρα πολύ τυχερή. 
Πιστεύω όπως είπε και η Άση Μπήλιου, δείτε εδώ την πρόβλεψη που είχε κάνει, στην εκπομπή ότι πραγματικά αυτό είναι ένα μικρό διάλειμμα και ότι σε πολύ λίγο καιρό θα είναι μαζί μας

Θα λείψει;

Φυσικά. Είναι μία συνήθεια των τηλεθεατών για πολλά χρόνια.
Κατερίνα Καραβάτου Ελένη Μενεγάκη
epirusblog.gr
5 of 5
Κατερίνα Καραβάτου: Έκανε το σχόλιο που θα συζητηθεί - «Πιστεύω είναι θέμα χρόνου για την Ελένη...»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 543968340147831022
Σχόλια
item