Πλησιάζει η πρεμιέρα των νέων σταθμών του μετρό σε Νίκαια, Κορυδαλλό, Αγ. Βαρβάρα -Οι τελευταίες εργασίες [εικόνες] Πλησιάζει η πρεμιέρα των νέων σταθμών του μετρό σε Νίκαια, Κορυδαλλό, Αγ. Βαρβάρα -Οι τελευταίες εργασίες [εικόνες] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πλησιάζει η πρεμιέρα των νέων σταθμών του μετρό σε Νίκαια, Κορυδαλλό, Αγ. Βαρβάρα -Οι τελευταίες εργασίες [εικόνες]

Πλησιάζει η πρεμιέρα των νέων σταθμών του μετρό σε Νίκαια, Κορυδαλλό, Αγ. Βαρβάρα -Οι τελευταίες εργασίες [εικόνες]

Μερικές ώρες απομένουν για την «πρεμιέρα» των τριών νέων σταθμών της Γραμμής 3 του μετρό σε Νίκαια, Κορυδαλλό και Αγ. Βαρβάρα.

Από την Δευτέρα 6 Ιουλίου, οι επιβάτες της Δυτικής Αθήνας θα λάβουν μια γενναία... ανάσα με τους τρεις νέους σταθμούς να ανοίγουν τις πύλες τους.


Στιγμές πριν το άνοιγμα των νέων σταθμών του μετρό / Φωτογραφία INTIME NEWS

Σήμερα, Σάββατο 4 Ιουλίου γίνονται οι τελευταίες εργασίες ώστε από τη Δευτέρα να είναι τα πάντα έτοιμα για την λειτουργία των σταθμών. Καθαρισμός και λεπτομέρειες ρυθμίζονται ενόψει «πρεμιέρας».


Καθαρισμός σε έναν από τους νέους σταθμούς του μετρό. Φωτογραφία INTIME NEWS

Από τους σταθμούς «Αγία Βαρβάρα», «Κορυδαλλός» και «Νίκαια», θα εξυπηρετούνται ημερησίως πάνω από 60.000 επιβάτες και θα εξυπηρετούνται τρεις πυκνοκατοικημένες περιοχές με χαμηλό επίπεδο εξυπηρέτησης από τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.


Η ηρεμία πριν την... καταιγίδα στον νέο σταθμό του μετρό. Φωτογραφία: INTIME NEWS

Ο σταθμός Αγία Βαρβάρα βρίσκεται στην πλατεία της Αγίας Ελεούσας. Ο σταθμός Κορυδαλλός βρίσκεται στην κεντρική πλατεία του δήμου, στην πλατεία Ελευθερίας, ενώ ο σταθμός στην Νίκαια βρίσκεται στην πλατεία Ελευθέριος Βενιζέλος.


Οι τελευταίες εργασίες πριν το άνοιγμα των σταθμών/ Φωτογραφία: INTIME NEWS

Πλέον η διαδρομή Νίκαια – Σύνταγμα θα διανύεται σε 14 λεπτά, όταν τώρα με το αυτοκίνητο σε συνθήκες αιχμής απαιτείται περισσότερη από μία ώρα.


Ο νέος σταθμός της Αγιά Βαρβάρας/ Φωτογραφία: intime news

Η επέκταση της Γραμμής 3 του Μετρό αποτελείται από σήραγγα μήκους περίπου 7,55 χλμ., και συνολικά έξι νέους σταθμούς («Αγ. Βαρβάρα», «Κορυδαλλός», «Νίκαια», «Μανιάτικα», «Πειραιάς», «Δημοτικό Θέατρο»).


Λίγη ξεκούραση για τους ανθρώπους που δουλεύουν για να είναι όλα στην εντέλεια τη Δευτέρα/ Φωτογραφία: intime news

Τα δρομολόγια σε Αγ. Βαρβάρα, Κορυδαλλό και Νίκαια θα ξεκινήσουν από το πρωί της ερχόμενης Τρίτης, ενώ το σύνολο της επέκτασης της Γραμμής 3 αναμένεται να δοθεί σε λειτουργία το 2022.

epirusblog.gr
5 of 5
Πλησιάζει η πρεμιέρα των νέων σταθμών του μετρό σε Νίκαια, Κορυδαλλό, Αγ. Βαρβάρα -Οι τελευταίες εργασίες [εικόνες]
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 8268192886362789515
Σχόλια
item