Θύελλα αντιδράσεων με την φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού

Θύελλα αντιδράσεων με την φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού
Χθες το βράδυ, η Δούκισσα Νομικού αποφάσισε να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία, η οποία προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων από τους διαδικτυακούς της φίλους, οι οποίοι έσπευσαν να της απαντήσουν στην ερώτηση που τους έκανε.
Η αγαπημένη παρουσιάστρια απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και έτσι έχει άφθονο ελεύθερο χρόνο, τον οποίο μάλιστα αξιοποιεί μαζί με την οικογένειά της.
Οι 4 τους περνάνε υπέροχες μέρες στη Μύκονο και μέχρι στιγμής, το Instagram έχει γεμίσει με φωτογραφίες από την εξόρμησή τους στο νησί των ανέμων.
Η Δούκισσα Νομικού λοιπόν, ψάχνοντας έναν τρόπο για να περάσει δημιουργικά το χρόνο της, κάθισε στο κρεβάτι της, πόζαρε χωρίς καθόλου μακιγιάζ στο πρόσωπό της και ζήτησε από τους διαδικτυακούς της φίλους να της δώσουν μία συμβουλή σχετικά με το ποια σειρά θα πρέπει να δει.
Εκείνοι ανταποκρίθηκαν και με το παραπάνω και έδωσαν στην πανέμορφη παρουσιάστρια όλες τις απαντήσεις που χρειαζόταν! Κάτι αντίστοιχο έγινε και προχθες, όταν ανέβασε μία φωτογραφία με το πρόσωπό της, κάνοντας όλη την ελληνική showbiz να την "προσκυνήσει"!

Αυτή είναι η φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων

Η φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού που προκάλεσε την αντίδραση της Σταματίνας Τσιμτσιλή

φωτογραφία, στην οποία ποζάρει μαζί με την κορούλα της. Το νέο αυτό ντοκουμέντο από τις διακοπές της, προκάλεσε την αντίδραση της Σταματίνας Τσιμτσιλή.
Η αγαπημένη παρουσιάστρια απολαμβάνει και με το παραπάνω τις καλοκαιρινές της διακοπές στη Μύκονο μαζί με την οικογένειά της.
Ως γνωστή λάτρης των social media μάλιστα, δεν σταματάει να ανεβάζει τα πιο υπέροχα στιγμιότυπα από το νησί των ανέμων.
Έτσι λοιπόν, σήμερα το πρωί, η Δούκισσα Νομικού αποφάσισε να ποζάρει μαζί με την κορούλα της, με την οποία φόρεσε μάλιστα και το ίδιο μαγιό. 
Η εικόνα αυτή μάζεψε πάρα πολλά likes μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Ανάμεσα σε αυτά και ένα σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή η οποία δε δίστασε να μοιραστεί το πόσο της αρέσει η εικόνα που βλέπει με τη μαμά και την κόρη.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Σταματίνας Τσιμτσιλή που προκάλεσε την αντίδραση της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Δούκισσα Νομικού κόρη
epirusblog.gr
5 of 5
Θύελλα αντιδράσεων με την φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7325510623648296293
item