Πρέβεζα: Σκηνές από… αστυνομική ταινία στον Φόρο Πρέβεζα: Σκηνές από… αστυνομική ταινία στον Φόρο | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Σκηνές από… αστυνομική ταινία στον Φόρο

Πρέβεζα: Σκηνές από… αστυνομική ταινία στον Φόρο
Τους ακινητοποίησαν σε λίγα δευτερόλεπτα
Σκηνές από… αστυνομική ταινία εκτυλίχθηκαν χθες μετά το μεσημέρι στον Φόρο στην Πρέβεζα.
Αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν την επέμβαση της αστυνομίας σε βάρος δύο ατόμων που επέβαιναν σε δίκυκλο.
Αρχικά, όπως περιγράφουν, νόμισαν ότι γίνεται κάποια ληστεία. Ωστόσο μετά κατάλαβαν πως οι άντρες με τα πολιτικά που ακινητοποίησαν το δίκυκλο, ήταν αστυνομικοί.
Όλα έγιναν λίγο μετά τις 13:00 το μεσημέρι, όταν, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, δύο άντρες την ώρα που κινούνταν στο ύψος του κυκλικού κόμβου, «εγκλωβίστηκαν» μοτοσικλέτες της Αστυνομίας.
Αμέσως οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ και της Ασφάλειας που επέβαιναν στις μοτοσικλέτες,  τους ζήτησαν να πετάξουν το πακέτο που κρατούσε στα χέρια του ο ένας.
Στην συνέχεια τους ακινητοποίησαν περνώντας τους χειροπέδες, ενώ συμβατικό όχημα της Αστυνομίας που ήδη είχε φτάσει τους παρέλαβε.
Όλα, σύμφωνα πάντα με μαρτυρίες, έγιναν σε ελάχιστο χρόνο.
Το περιστατικό φαίνεται να εντάσσεται στο πλαίσιο της γενικότερης αστυνομικής επιχείρησης που οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Πρέβεζα, για ναρκωτικά, και που ξεκίνησε το μεσημέρι.
Σύμφωνα με πληροφορίες στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης. Πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε οικίες και καταστήματα ενώ έγιναν προσαγωγές και συλλήψεις.


epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Σκηνές από… αστυνομική ταινία στον Φόρο
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 6410271057305312836
Σχόλια
item