Για μπάνιο Κασιδόκωστας και Τάμτα - Η κόρη της με κόκκινο μπικίνι και χωρίς φίλτρα

Για μπάνιο Κασιδόκωστας και Τάμτα - Η κόρη της με κόκκινο μπικίνι και χωρίς φίλτρα
Για μπάνιο στη Βουλιαγμένη βρέθηκε ο Πάρις Κασιδόκωστας την Κυριακή 12/7 έχοντας στο πλευρό την αγαπημένη του Τάμτα και την κόρη αυτής, η οποία μάλιστα μαγνήτισε τα βλέμματα με το κόκκινο μπικίνι της.
Ο φωτογραφικός φακός βρέθηκε εκεί και απαθανάτισε το αγαπημένο ζευγάρι σε στιγμές χαλάρωσης. 
Η κόρη της Τάμτα έχει πάρει τις αναλογίες. Έχει ένα συγκλονιστικό κορμί και είναι πανέμορφη.
Φωτογραφίες του Πάρι Κασιδόκωστα με την Τάμτα και την κόρη της από το μπάνιο στη Βουλιαγμένη
Πάρις Κασιδόκωστας Τάμτα κόρηΤάμτα Πριν από λίγο καιρό, να υπενθυμίσουμε πως η Τάμτα είχε κάνει μια κατάθεση ψυχής και είχε μιλήσει για τα δύσκολα χρόνια που πέρασε σε μικρότερη ηλικία. 
Η Τάμτα με πιτόγυρο στο χέρι στην πλατεία της Γλυφάδας - Ο Πάρις Κασιδόκωστας την τραβούσε φωτογραφίες
Αποκλειστικές φωτογραφίες από μια σπάνια εμφάνιση της Τάμτα, μαζί με τον αγαπημένο της, Πάρι Κασιδόκωστα φέρνει στη δημοσιότητα το Youweekly.gr! 
Οι δυο τους αφού έφαγαν το σουβλάκι τους στην πλατεία της Γλυφάδας άρχισαν να τραβάνε φωτογραφίες για να απαθανατίσουν τη στιγμή.
Μπορεί και οι δύο να έχουν την απόλυτη πειθαρχία στη γυμναστική και ένα πολύ αυστηρό πρόγραμμα διατροφής που ακολουθούν κατά γράμμα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι καμιά φορά δεν επιτρέπεται να... το ρίξουν και λίγο έξω. 
Μάλιστα, όταν το αποφασίσουν, επιλέγουν πολύ συγκεκριμένο μέρος για τη μία και μοναδική παρασπονδία στη δίαιτα.
Από την Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό You
Και θα βρεθούν όχι σε κάποιο ακριβό εστιατόριο, ούτε σε κάποιο γκουρμέ ρεστοράν, αλλά στο σουβλατζίδικο της γειτονιάς τους, προτιμώντας όχι ένα απλό καλαμάκι, αλλά «ένα απ' όλα», όπως βλέπουμε και στον φωτογραφικό φακό του YOU. 
Η σούπερ stylish στη σκηνή τραγουδίστρια δεν είναι από τους ανθρώπους που στερούνται, και είναι της άποψης μάλιστα πως στη διατροφή όλα επιτρέπονται αλλά με μέτρο.
Τάμτα σχέσηΔεν ξέρουμε, βέβαια, την επομένη πόσες ώρες στο γυμναστήριο χρειάστηκαν για να καούν οι θερμίδες, αλλά το ζευγάρι μετά από αρκετά χρόνια σχέσης φαίνεται πως βρίσκει χαρά σε αυτές τις απλές συνευρέσεις στην πλατεία της Γλυφάδας με το πιτόγυρο ανά χείρας, προκαλώντας και σε εμάς μια μεγάλη έκπληξη!
Τάμτα Πάρις ΚασιδόκωσταςΠέντε χρόνια μαζί Τάμτα και Πάρις Κασιδόκωστας
«Δεν έχω κάνει φοβερή προσπάθεια να κρύψω τη σχέση μου με τον Πάρι. Δεν είμαι άνθρωπος που θα προκαλέσω. 
Από τη στιγμή που μπήκε σε μια μορφή η σχέση δεν προσπαθώ να το κρύψω, ούτε να το προβάλω», είχε δηλώσει πριν από λίγους μήνες σε συνέντευξή της η τραγουδίστρια για τον πενταετή πλέον δεσμό της με τον γνωστό επιχειρηματία και παραγωγό.
Τάμτα διαζύγιοΟ τρόπος που διαχειρίζονται και οι δύο τη σχέση τους είναι υποδειγματικός, αποφεύγοντας οποιαδήποτε δημοσιοσχετίστικη πρακτική και δείχνοντας πως είναι ένας έρωτας που έχει ουσία και μια βαθιά αγάπη!
Και οι δύο μάλιστα έχουν αποκλείσει το θέμα του γάμου, λέγοντας πως δεν είναι κάτι που τους ενδιαφέρει.
epirusblog.gr
5 of 5
Για μπάνιο Κασιδόκωστας και Τάμτα - Η κόρη της με κόκκινο μπικίνι και χωρίς φίλτρα
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1243101298431056630
item