Ελένη: Δημοσίευσε φωτογραφία μέσα από το σπίτι της - Το τεράστιο σαλόνι με θέα τον κήπο της

Ελένη: Δημοσίευσε φωτογραφία μέσα από το σπίτι της - Το τεράστιο σαλόνι με θέα τον κήπο της
Η Ελένη Μενεγάκη μετά την αποχώρηση της από την τηλεόραση, περνάει όλο τον ελεύθερο χρόνο της με την οικογένεια της. 
Τι περισσότερες φορές χαλαρώνει στο σπίτι της και θέλησε να δημοσιεύσει πριν από λίγες ώρες μια φωτογραφία μέσα από το τεράστιο σαλόνι της που έχει θέα τον κήπο.
Η παρουσιάστρια έχει γίνει λάτρης των social media και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές της, είτε από την Άνδρο, είτε εντυπωσιακές φωτογραφίες της.
Πριν από μερικά λεπτά η Ελένη Μενεγάκη, δημοσίευσε μια φωτογραφία από το σαλόνι της, όπου χαλάρωνε και ξεκουραζόταν. 
Όπως είδαμε, το σαλόνι της είναι τεράστιο και συνδέεται με την κουζίνα της. Μάλιστα, η μπαλκονόπορτα έχει θέα τον τεράστιο κήπο της, τον οποίο λατρεύει.
Ελένη Μενεγάκη σπίτι

Φωτογραφίες από το εξοχικό σπίτι της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου

Κι όμως το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη δεν είναι μόνο πανάκριβο αφού έχει καρέκλα στην τραπεζαρία της που κάνει μόλις 30 ευρώ! Τα ντοκουμέντα με αποδείξεις.
Μιλάμε για το σπίτι της στην Άνδρο, το οποίο επισκέπτεται με κάθε ευκαιρία! Άλλωστε όπως λέει η ίδια η Ελένη, η Άνδρος είναι πλέον... ο τόπος της!
Εμείς τρυπώσαμε μέσα στο εξοχικό της με τον Ματέο Παντζόπουλο, στο οποίο πηγαίνει πάντα για στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης.
Η παρουσιάστρια έχει ένα μοναδικό σπίτι, το οποίο προσφέρει τα πάντα και το πιο σημαντικό, δεν είναι καθόλου "υπερβολικό". 
Αν παρατηρήσετε μάλιστα θα δείτε ότι στην τραπεζαρία, δίπλα στο τζάκι, υπάρχουν μόνο καρέκλες «σκηνοθέτη» οι οποίες είναι από απλό πανί και κοστίζουν μόνο 30 ευρώ! Εξάλλου αυτή τη περίοδο, είναι σε έκπτωση.
Το εντυπωσιακό σαλόνι Η κρεβατοκάμαρα της ΜενεγάκηΤο καθιστικό της ΜενεγάκηΤο εντυπωσιακό σαλόνι undefined

epirusblog.gr
5 of 5
Ελένη: Δημοσίευσε φωτογραφία μέσα από το σπίτι της - Το τεράστιο σαλόνι με θέα τον κήπο της
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8278609417382024086
item