Ήγουμενίτσα: Σύσκεψη για την πορεία της μελέτης της Περιμετρικής οδού Ηγουμενίτσας Ήγουμενίτσα: Σύσκεψη για την πορεία της μελέτης της Περιμετρικής οδού Ηγουμενίτσας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ήγουμενίτσα: Σύσκεψη για την πορεία της μελέτης της Περιμετρικής οδού Ηγουμενίτσας

Σύσκεψη για την πορεία της μελέτης της Περιμετρικής οδού ...
Τηλεδιάσκεψη με θέμα συζήτησης την προμελέτη της Περιμετρικής οδού Ηγουμενίτσας, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14 Ιουλίου, με συμμετοχή του Δημάρχου Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος, του Αντιδημάρχου κ. Μιχαήλ Γκίκα, του Δ/ντή Τεχνικών Υπηρεσιών και Δόμησης κ. Λάμπρου Γιαννακού, στελεχών της υπηρεσίας, στελεχών της ΕΓΝΑΤΙΑΣ Α.Ε. (φορέας υλοποίησης του έργου) και μελετητών του έργου.
Αφού παρουσιάστηκε από τους μελετητές η προμελέτη του έργου, η συζήτηση επικεντρώθηκε στα τεχνικά έργα προς υλοποίηση, στην συνδεσιμότητα της Περιμετρικής οδού με την πόλη της Ηγουμενίτσας και με τους οικισμούς Εθνικής Αντίστασης και Νέας Σελεύκειας.
Επισημαίνεται ότι η Περιμετρική οδός αποτελεί αυτοτελές τμήμα του κάθετου άξονα της Εγνατίας Οδού που συνδέει το λιμάνι της Ηγουμενίτσας με το Τελωνείο Μαυροματίου.
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα: Σύσκεψη για την πορεία της μελέτης της Περιμετρικής οδού Ηγουμενίτσας
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 3123999765709275384
Σχόλια
item