Γιάννενα: Οικογένειες και Ρομά στο Κέντρο Κοινότητας του ΟΚΠΑΠΑ Γιάννενα: Οικογένειες και Ρομά στο Κέντρο Κοινότητας του ΟΚΠΑΠΑ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Οικογένειες και Ρομά στο Κέντρο Κοινότητας του ΟΚΠΑΠΑ

Γιάννενα: Οικογένειες και Ρομά στο Κέντρο Κοινότητας του ΟΚΠΑΠΑ
Στο πλαίσια της εξωστρέφειάς του ο «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο έξω από την Περιφέρεια, ενημερωτική δράση για δύο σημαντικές δομές του Οργανισμού.
Η μία από αυτές είναι το Κέντρο Κοινότητας που λειτουργεί εδώ και 3 χρόνια στην οδό Καπλάνη 15 και εξυπηρετεί χιλιάδες συμπολίτες στην διασύνδεσή τους με άλλες Δημόσιες Υπηρεσίες καθώς και την διεκπεραίωση υποβολής αιτήσεων που αφορά διάφορα επιδόματα.
Αυτή την περίοδο βρίσκεται σε εξέλιξη η επέκταση του Κέντρου Κοινότητας με δυο νέες δομές: το Διευρυμένο Κέντρο Κοινότητας για την οικογένεια και το παιδί που θα λειτουργεί στη οδό Καπλάνη και το Κέντρο Ρομά που θα λειτουργεί στο ΚΕΠΑΒΙ.
Η δεύτερη δομή αφορά το ΚΔΑΠμεΑ του «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» που λειτουργεί εδώ και ένα χρόνο στα Καρδαμίτσια και οι συμπολίτες μας θα μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις εγγραφής μέσω της Ε.Ε.Τ.Α.Α. για το πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής & Επαγγελματικής Ζωής» έως και την Τετάρτη 5 Αυγούστου. 
 Οι δραστηριότητες δημιουργικής απασχόλησης του ΚΔΑΠμεΑ θα συνεχιστούν ολόκληρο τον Αύγουστο. 
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Οικογένειες και Ρομά στο Κέντρο Κοινότητας του ΟΚΠΑΠΑ
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 8458051804163824128
Σχόλια
item